Og ventetiden bliver lang

Ikke så gode nyheder fra lægen. Min sygdom, den nedsatte nervefunktion, er åbenbart et langvarigt projekt. Medmindre jeg lider af borelia, sukkersyge eller diverse vitaminmangler, er det noget der skal gå i sig selv. Og det kan ta op til et halvt år. Arghhh det kan jeg slet ikke overskue. At ha det sådan her indtil efteråret.
Får svar på blodprøver mandag. Selvfølgelig håber jeg ikke jeg lider af en af de ovenstående sygdomme, men det kan man dog trods alt behandle!
Som et ekstra æble i tasken, fik jeg at vide at hvis det begyndte at kunne mærkes i musklerne, ku det være sclerose……tak, den havde jeg lige brug for du!
Men det er det selvfølgelig ikke. Jeg er vel som altid skide uheldig og skal gå “sovende” rundt i det næste lange stykke tid.

Undskyld al denne ynk, men måtte lige ud med det!!!

10 comments
  1. Tak til jer alle tre, ja, det er surt at sku gå og vente hele weekenden. Tror ikke jeg får lavet så meget andet end at tænke.
    Men tak for jeres søde kommentarer, det er dejligt!!

  2. Skattepige.
    Selvfølgelig fejler du ikke noget forfærdeligt. Men ventetiden ER slem. Tænker på dig – og sender et dybfølt ‘Nååååe’
    Pap-Mormor

  3. Arj, det er da overhovedet ikke til!!
    Hvem og hvordan skal jeg bestikke for at vi kan få nogle svar igår!
    Øv!!

    Håber at du snart får det bedre! Jeg sender mine mest positive tanker i din retning skat.

  4. Syntes nu ikke at du ynker, men det er en ganske naturlig reaktion på en, for mig, lidt ´dum´læges udmelding, uden at han har noget at have det i endnu(ja, tilgiv mig men det mener jeg altså). Ønsker dig alt det bedste og sender dig de varmeste tanker
    Knus fra Karin

  5. Tak Karin, jo syns også lægen har været lidt uheldig i sine udtalelser. Han har hvertfal ikke sparet på oplysninger/info. Men jeg slapper liiiidt mere af nu, selvom det er svært.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om