Vi vil bare gerne snakke

Kl 11 ringede det på døren. Jeg er var iført sorte joggingbukser, grå bluse og ingen BH !!…tænkte at det jo godt ku være mit memorycard til kameraet, og tog mig mod til og åbnede døren. Udenfor stod 2 unge herrer i sort pænt tøj, og store bøger under armen.
Shit tænkte jeg. Hva har jeg nu glemt?Betale regninger, licens? Er det mon inkasso??
Spurgte dem om de ville sælge noget, hvorefter de svarede.
Nej, vi vil bare gerne snakke.Det kan jeg ikke overskue svarede jeg, og lukkede døren.Havde stået og spændt i diverse muskler, for lissom at skabe en illusion af bh….nå, men nej tak til Jehova – på en lørdag.

2 comments
  1. Ikke fordi jeg har planer om på nogen måde at involvere mig i Jehovas Vidner – men jeg ville gerne prøve at få besøg af dem.

    Så ville jeg invitere dem ind – skænke dem en kop the, og begynde at stille dem de store spørgsmål. Så som: hvorfor skal jeg ikke have sex bare fordi jeg ikke længere er gift? Hvorfor mener de, at DE har ret til at forkynde hvordan andre skal leve, når der ikke er nogen som må forkynde hvordan de skal leve? Hvor fandt Kain og Abel deres koner, hvis Adam og Eva (deres forældre) var de allerførste mennesker på jorden?

    Slutteligt vil jeg forsikre mig om, at Jehovas Vidner vitterligt ER de eneste som er at finde på denne jord når verden kommer til dens undergang. Siger de ja, vil jeg spørge dem om de så ikke ville være søde at passe på mine katte så!:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om