Det var dejligt

Fandt en “lille” bog jeg læste lidt i hjemme hos Kaspers mormor.

Super hyggelig aften hos Kaspers mormor i går! Vi spiste lækker mad og drak vin. Vi kom først med den sidste bus 23.34 fra Søllerød og var hjemme kvart i et. Hun er en frisk dame! Vi så billeder fra da hun var ung, og svigermor i hippietøj og Kasper nøgen baby i balje med vand. Hi hi, det var super hyggeligt.

Jeg fik en ler-dame af hende. Den hang på hendes væg og jeg spurgte ind til den. Noget ved den minder mig om min barndom. Men hvad ved jeg ikke. Hun mente at den er norsk, så det passer jo meget godt. Men jeg fik den, så nu skal den op at hænge. I gangen tror jeg.
I eftermiddag skal jeg i biffen. Skal se den dér Brokeback Mountain. Har hørt den skulle være rigtigt god. Skal se den sammen med Mette. Det bliver sikkert en dejlig aften.

Jeg har ikke været så flittig til at skrive denne weekend, men jeg har så meget om ørerne, og det er jo bare godt.

3 comments
  1. Hvis man fjerner kroppen på lertroææet så kender jeg godt ansigtet. De var meget fremme for mange år siden. Hvor jeg har ser det kan jeg ikke huske, men din mor er også gammel!! Vores fælles vøninde kender også trollet..
    Stort knus fra drømmehuset.

  2. Ja ella, det kunne også være sjovt at finde ud af hvorfra jeg kan huske denne keramik-dame. Men nu skal hun op at hænge 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om