Endelig weekend

I går så vi Casanova. Han er altså noget af en steg ham Heath Ledger! Vi havde i øvrigt en dejlig aften Kasper og jeg. Det er så sjældent vi kommer i biffen, så jeg nød det fra start til slut. Det er dejligt at fejre mærkedage. Nu var det godtnok dagen efter dagen, men alligevel 🙂

Har lige haft en elev, og NU har jeg weekend.
Dagen startede med at jeg glemte mine timer fra 10-12, så mødte op på skolen, kl 12.30. Flot….Havde 2 timer mere, og gik derefter ned til cykelhandler. 75 kr for en baghjulslapning!!! Næste gang trækker jeg den hele vejen til nørrebrogade, hvor det bliver gjort til 30 kr.

I aften skal jeg slappe af. Har købt ind til sund mad, 2 broccoli for 8 kr i netto. Det er da et kup. Så den står på broccoli, asparges og tomater. Hertil kalkun i tynde skiver med krydderier og masser af hvidløg.
Har IGEN glemt kattegrus, så må vel også daffe en tur i super best ?! I dette forfærdelige vejr.

6 comments
  1. Dejligt med en tidlig week-end. Vi har også kat, men bruger stort set ingen kattegrus. Vi bor jo i hus, så katten har lært at gå til døren som en anden hund…Med mindre det er om natten, så drøner den rundt på hylder og skabe indtil vi vågner…..

    Her hos os er det ALTID toiletpapir vi glemmer at få med hjem når vi handler – også en rigtig træls ting at mangle!

  2. Vi bruger ikke ret meget kattegrus, selv om Mille er begyndt at bruge kattebakken igen (man bryder sig ikke om at sidde og s…. i sne)

    Vi køber gruset hos dyrlægen og det er utroligt drøjt og næsten lugtfrit. Der skal kun fjernes klumper. Det er den bedste type vi har prøvet indtil nu.

  3. Ja, gid min kat ku gå udenfor. Men så længe vi bor her, må hun nok holde sig til kattebakken.

    Jane, der er ALTID noget man glemmer. Og somregel dem der er dummest at glemme. Wcpapir, tandpasta osv 😉

    Ella, det vil jeg da prøve det grus, hvis jeg kan finde det. Ved du hva det hedder?

  4. Bortset fra den der kattegrus så lyder der rigtig dejlig med den aftensmad. Jeg har spist en grovbolle!!
    Knus fra din mor.

  5. Den hedder Everclean og vi har købt den uparfumerede. Den koster omkring 250 kr. for en portion på ca 5 kg. Den er utrolig drøj, så det er slet ikke dyrt i længden fordi vi kan nøjes med, kun at fjerne klumperne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om