Langt om længe

Fik jeg taget mig sammen til at skrive. Har haft meget om ørerne.
Efter en lang skoledag, var jeg i fitness centeret. Sofia og jeg er seje. Vi er kommet ind i en rytme, og det føles godt. Vi er der i gennemsnit i 60 min. Nogle gange længere tid. Vi slutter af med en kop kaffe og god tøsesnak, så det er dejligt.

I dag var det forår, off course lige indtil jeg hoppede op på cyklen og trillede mod kons. Der begyndte det at sne! Hele vejem til Holmens Kirke kæmpede mine næsebor mod store snefnug der ville ind i varmen!

Nu er manden kommet hjem, så jeg vil være lidt social.

2 comments
  1. JEg synes, du er i det fitness center ganske ofte 🙂
    Det er da en god rytme – også med snakken bagefter.
    Men synes du ikke en gang i mellem, at det er lidt ensformigt? Eller varierer du programmet fra gang til gang. Og tager du også hold-timer engang i mellem?HEldigvis har mit center vinduer ud mod vejen, og det ligger i et naturskønt område, så der er lidt at kigge på.

  2. Jo lidt ensformigt kan det godt blive, men jeg hører musik under hele træningen, i går var det Chaka Khan. Så går det hele meget hurtigere. Har en fast rutine, først kondi træning på crosstrainer, så styrketræning og slut af med 10 min på cykel eller noget. Så den time til halvanden går stærkt 🙂
    Og så er der mange sjove mennesker at kigge på!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om