Dendrobium kinginanum

Har fået svar fra Arne. Det er en Dendrobium kinginanum jeg har købt. Han har sendt mig en lang mail med oplysninger om den. Ret skægt, og sjovt at få svar. Han troede slet ikke at denne slags orkidé var i handlen længere. Havde man haft have, er det en plante der sagtens kan tåle at stå udendørs. Hmm. Må snart få et hus og have – må hellere overtale manden til at få sig et arbejde 😉 hi hi..
Han sendte også dette billede med, af en af samme slags som Bent, hans bror har haft med på udstilling og vandt månedens plante med.
Ret meget større end min plante, men den skal nok komme efter det.

Nu vil jeg snart smutte i seng. Hvis jeg kan sove inden mødet med neurologen i morgen.
Hej så længe, og sov godt.

2 comments
  1. Tak Conny. Jo Arne ved noget. Har lige fået endnu en mail med masser af info. Det er fedt.
    Har meldt mig ind i den sjællandske afdeling af dansk orkidé klub. Får deres blad en af dagene, og skal nok sige til om det er værd at blive medlem for.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om