Så for filan da også! - CopenhagenDaily
1 In Ikke kategoriseret

Så for filan da også!

I dag skulle jeg ind til Nørreport og ind i fotobix. Jeg skal ha fremkaldt omkring 250 billeder fra Norge. Jeg havde tænkt mig at sende et par af dem til mormor også.
Nogle af billederne ligger i Kaspers dokumentmappe, og hvis jeg så går ind i den, lukker hele møget ned. Ihhhh! Kasper er ikke hjemme, så har fået telefonisk førstehjælp. Intet virker. Nå, men nu virusscanner og spyware scanner jeg. Og så må jeg vente med billederne.
Der er ingen problemer hvis jeg går ind i mine egne mapper, KUN Kaspers! – det er klart.

Har snakket i tlf med Mormor i over en time. Det er hyggeligt. Jeg skal sende hende en påskepakke, så nu vil jeg gå ud og købe lidt af hvert til at proppe i pakken. Så er den klar, og mangler kun billederne.

Vejret er lorteregnvejrsagtigt, så det bliver sikkert en fornøjelig tur 🙁

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Anonymous
    fredag 31. marts 2006 at 13:59

    Den kasper, den Kasper….
    Knus fra din mor

  • Leave a Reply