Så for filan da også!

I dag skulle jeg ind til Nørreport og ind i fotobix. Jeg skal ha fremkaldt omkring 250 billeder fra Norge. Jeg havde tænkt mig at sende et par af dem til mormor også.
Nogle af billederne ligger i Kaspers dokumentmappe, og hvis jeg så går ind i den, lukker hele møget ned. Ihhhh! Kasper er ikke hjemme, så har fået telefonisk førstehjælp. Intet virker. Nå, men nu virusscanner og spyware scanner jeg. Og så må jeg vente med billederne.
Der er ingen problemer hvis jeg går ind i mine egne mapper, KUN Kaspers! – det er klart.

Har snakket i tlf med Mormor i over en time. Det er hyggeligt. Jeg skal sende hende en påskepakke, så nu vil jeg gå ud og købe lidt af hvert til at proppe i pakken. Så er den klar, og mangler kun billederne.

Vejret er lorteregnvejrsagtigt, så det bliver sikkert en fornøjelig tur 🙁

1 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om