Mad til dagen derpå

Menuen stod på kylling, med karry, spinat, svampe, gulerødder, hvidløg og forårsløg. Uhm. Og masser af salat og ris.
Det gjorde godt for tømmermændende, som nu er på retur.
Vi skal se film om lidt. History of violence, med Viggo Mortensen. Jeg håber den er god. Det tror jeg den er.
Måske man kommer til at lave sig lidt popcorn?
Jeg fik lavet 40 takter arrangement, dvs jeg er nået halvejs. Det er helt ok. Det jeg fik lavet var for kor, så nu mangler jeg strygerarrangementet. Det må blive senere, og i
morgen aften.
Ha en dejlig lørdag aften allesammen.

Er der nogle af jer der er blevet aprilsnøret? Jeg har set Nyheder, men syns ikke at der var nogle af historierne der var særlig aprilsnarede.

8 comments
  1. Nej, ingen aprilsnar her – husbond ude på næsten dagslang vandretur, ældste i Budapest, yngste på arbejde, ikke set nyheder, så…..

    Glæd dig til History of Violence. Viggo M. er for lækker. Men det er en mystisk historie. Man sidder og venter på, at historien skal komme rigtig i gang – og så – lige pludselig – er filmen slut.
    Hvad syntes du?

  2. Har blot været inde og lure, samt nyde din altid spændende side. Dejligt at lægen syntes du var for kedelig. Knus fra Karin

  3. Det med at være kedelig, er det noget du har arvet fra mig mons tro?
    Lækker mad du har lavet der, skulle have været der og spise med!!
    Knus fra din mor.

  4. Yngste (og indirekte os) blev snøret i går aftes. Hun kom hjem og fik en sms (af de utallige) fra en veninde om, at en bekendt var blevet kørt ned og havde brækket begge ben. Hun smsede straks til ham, og han skrev tilbage om den åndssvage bilist – og nu har sygeplejersken lige sagt, at han har risiko for at blive invalid.
    Vi var også lidt rystede på drengens vegne – de åndssvage bilister etc. etc.
    Lige da vi så skulle til at i seng, griner Yngste højlydt og kommer ind og siger, at det var en aprilsnar, og både den bekendte og veninden er til samme fest og har grinet over joken. ho ho.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om