Copenhagen Diner #3

El Poncho Mexicano

I går var Kasper og jeg ude at fejre vores månedsdag. Vi besluttede os for mexicansk. Vi er begge ret vilde med stærk mad, så det blev det.
Nede på Frederikssundsvej, ikke så langt hjemmefra ligger en hyggelig lille restaurant. Vi havde været der et par gange før, og var ret vilde med stedet.

Vi fik hurtigt et bord, og stemningen var virkelig mexico. Små træborde, dæmpet lys, god musik og flotte farver.
Menukortet kom sammen med en lille skål tortillachips med salsa. Lækkert.
Vi bestilte to forretter. En rejer i hvidløg og en indbagte jalapenos. Det viste sig så at den sidste var udsolgt, så vi lavede forretterne om til to drinks istedet.
Jeg fik en Pina Colada og Kasper fik en Speedy Gonzales (bloody mary, med mexicansk chili halløj istedet for tabasco).

Til hovedret bestilte vi “gør det selv mad”. Små skåle med salat,agurk, tomater, creme fraiche, jalapenos, guacamole, salsa, ost, kødsovs og kyllingekød i stærk sovs blev serveret sammen med varme taco skaller og tortillas.
Det tegnede godt. Tjeneren havde dog en irriterende vane med at stille alting meget hårdt ned på bordet. Så det sagde “klonk”. Bestikket fløj omkring da hun “satte” fadet ned.
Vi havde bestilt en halv kande vin. Tænkte vi ville flotte os, og det kostede kun 11 kr mere end 2 glas rødvin. MEN, da kanden kom og vi hældte op, var der kun 2 glas vin i kanden?!? Vi spurgte tjeneren om hvorfor det var sådan, og fuldstændig ligeglad svarede hun “Det er ikke mig der har bestemt at det skal være sådan”. Og det var alt hun gjorde ved det.

Salaten var overhældt med thousand islans dressing, ikke særlig autentisk mexicansk. Bortset fra det, var maden god. Vi blev spurgt om vi ville ha opfyldning og vi sagde ja tak. Så spurgte hun om vi havde brug for flere pandekager. Pandekager?!?? Kasper og jeg kiggede på hinanden, og sagde nej tak. Det gik senere op for os at hun mente tortillas….

Vinen var god, afbalanceret og med rette temperatur, et godt glas vin til prisen. Jeg mener den var spansk.
Vi havde lidt svært ved at komme os over betjeningen.
Da det var på tide at betale, spurgte vi om vi ikke ligesågodt kunne betale for to glas, og blev mødt med et “Nej, I har jo fået en halv flaske”
What?!??
Vi drak af fuldstændig samme glas som dem ved siden af os, og de fik et glas vin. Der var det samme i.
Det kan da godt være at det for 11 kr er lidt småligt at gøre så meget ud af det. Men altså princippet. Tilbud, ta én for 5 og 2 for 30 ?? Altså den ville jo heller ikke holde i byretten.

Regningen lød på 427 kr.

Det er blevet til 1 svensk kok.
Havde tjeneren været mere venlig, og måske sat 2 glas vin på regningen istedet, ville vi være i nærheden af 4 svenske kokke. Men jeg kan simpelthen ikke give den mere end 1 nu.
Jeg er skuff’ over Mexicaneren!


6 comments
  1. Øv altså! Dårlig betjening kan gøre selv de mest romantiske intentionern til en kamp mod vindmøller.

    Jeg håber, at I alligevel fik fejret jeres dag. Dejligt idé at holde fast i en udeaften på månedsdagen.

    Herhjemme gør vi det ikke så tit -det med kæresteaften, men i morgen skal vi af sted. Aftenen har været planlagt i månedsvis, så vi glæder os 🙂

  2. Øv altså! Dårlig betjening kan gøre selv de mest romantiske intentionern til en kamp mod vindmøller.

    Jeg håber, at I alligevel fik fejret jeres dag. Dejligt idé at holde fast i en udeaften på månedsdagen.

    Herhjemme gør vi det ikke så tit -det med kæresteaften, men i morgen skal vi af sted. Aftenen har været planlagt i månedsvis, så vi glæder os 🙂

  3. Tak for anmeldelsen :-)!
    Jeg lægger også stor vægt på betjeningen, når jeg er ude at spise, så jeg forstår din konklusion.

  4. Hov, jeg kan se, at min kommentar kom 2 gange…
    Vi havde en dejlig aften og fik rigtig “voksenhygget” 😉 Dejligt ikke at skulle have et øje på hver finger for at holde styr på drengene 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om