Status

Det blev ikke til at jeg fik skrevet så meget i går. Jeg gik på hovedet i seng, en lille middagslur blev til 3 timer. Derefter et restaurantbesøg med Kasper. Vi havde månedsdag, og den holder vi fast i, i form af hyggelige romantiske begivenheder. Det er dejligt. At vide at selv om vi har travlt, så er den 7. i hver måned vores!

Hos Diætisten gik det pøh om pøh. Jeg havde ikke tabt et eneste gram, tværtimod taget 500 gram på. Hun mente det kunne være pga. træningen eller også noget midlertidigt hormonelt. Jeg skal hvertfal fortsætte med kuren som den er, og til kontrol om 2 uger allerede for at se om der sker noget. Skulle meget gerne lige de sidste 5-6 kg ned til sommer! Jeg må klø på. Skal i motionscenteret i morgen, så gir jeg den en ordenlig skalle!

Luca var superglad for ugen i praktik. Hun har hygget sig har hun. Jeg synes hun har klaret det i stiv arm. Deltaget aktivt i timerne, stillet en masse spørgsmål om uddannelsen og de videre muligheder.
Hun sagde nogle sjove ting. Bla. er hun sikker på at jeg bliver en god mor. Jeg havde virkelig mor rollen på 😉 Lavede mad, holdt øje med hende da vi cyklede rundt, som en anden andemor med sine ællinger. Puttede hende om aftenen. Og med god respons. Hun har følt sig super forkælet, og som mellemste barn i søskendeflok er det rart at få al opmærksomheden tror jeg.

Mit strygerarrangement gik helt fantastisk. Det lød godt ! Der var 4 elever ude fra Klassisk Kons. til at spille det, og de er jo nogle hajer de strygere, så det blev neglet mere eller mindre med det samme. Det var fedt. Det gav mig blod på tanden til at inkludere strygere i min eksamen til sommer. De lyder godt. Især cello er jeg vild med! En skam jeg ikke kan spille det for jer.

Jeg har sendt pakke til min Påskeven i Operation Påskeglad. Jeg har desværre ikke haft tid til at være så opfindsom som jeg først havde tænkt mig, men jeg tror nu ikke han bliver skuffet.
Der er også røget en pakke afsted til Mormor i Norge. Fyldt med sukkerfrit slik og et gækkebrev. Farmor og Farfar modtager også et gækkebrev. Det blev det fra Post DK, igen grundet tid. Jeg kan ellers godt li at sidde at klippe klistre.
Jeg kan ikke huske om det overhovedet er noget de bruger deroppe i det Norske, så mon ikke de bliver glade for et lille papirklip?

I dag skulle jeg egentlig til Næstved. Tøseaften hos en fra folkeskolen. Men jeg kan mærke der ligger en hovedpine og lurer, og den kan aktiveres når som helst. Jeg skal holde mig i ro. Må ikke spise smertestillende for neurologen.
Istedet vil jeg nusse rundt herhjemme. Har købt grene der skal dekoreres med æg og høns (fake off course) duge der skal på bordet og et par planter der skal pottes om.
Havde det ikke været for hovedet, så har Magasin superbazaar med 25% på alt. Hmm den er svær at undgå! På den anden side har jeg ikke noget at købe for. Kunne dog godt bruge noget nyt undertøj…

Om lidt skal der skrives en ny madanmeldelse, men indtil da skal der lige drikkes lidt kaffe. Lisa Nilson synger inde i min stue. Det er dejligt 🙂 og det er forår! Snart springer blomsterne på træerne ud, og indtil da kan i nyde det billede jeg fandt på nettet. Smukke farver! Uhm jeg elsker denne årstid.

7 comments
  1. Gækkebreve er ikke noget de bruger der hvor vi kommer fra, men det kan være at det bliver brugt andre steder i landet. De bliver glade i hvertefalde når de får dem.
    Glæder mig til at komme en tur i påsken og se alt hyggeriet.
    Knus fra din mor

  2. Sikke travlt du har haft – på den hyggelige måde virker det som.
    Håber ikke, hovedpinen bliver for voldsom – hader hovedpine og er selv ikke god til at overvinde den og lave noget alligevel.
    Det må være fedt at kunne frembringe sådan en strygerting, som rigtige levende mennesker så kan tage uden videre og få noget ud af. JEg er misundelig – eller rettere – jeg under dig virkelig den evne, og det kunne være spændende selv at kunne sådan noget. Min ældste nød meget (tror jeg, selvom der var tidspres og mange andre lektier) at sidde med sine musikopgaver, da hun gik på Aurehøj med musik på højniveau. Det, hun så kunne vise mig på klaveret, lød efterfølgende som regel ganske fortrinligt.
    Glæder mig nu til din næste madanmeldelse fra det virkelig liv.

  3. HA hvor morsomt at vi lige i dag begge skulle falde over, og forelske os i det samme foto, og brugt det til hvert sit formål 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om