Energi i overskud

Efter min tur i banken, var det en tur i træningscenteret. Vi var der i halvanden time. Fik trænet de slappe mormorarme, så mon ikke de er lidt ømme i morgen? Bagefter tog vi 8 min sol, og derefter ud at få noget frokost.
Det var skønt.
Solen skinnede og man blev virkelig i forårsstemning.

Så en lille tur i Matas, hvor jeg fik købt noget bodylotion med lidt selvbruner. Nu skal de fiskefarvede ben have lidt farve!
Da vi var færdige der gik vi i Change, undertøj. Sofia havde brug for en ny bh. Jeg fandt den bikini jeg vil have til sommer. 240 kr, så det må spares sammen den næste måned. Havde tidligere været i Vila og fundet den kjole (den røde og hvide som Lucy Liu har på på hjemmesiden) jeg gerne vil købe til Kaspers lillesøsters konfirmation. Den kræver dog at jeg får strammet mormorarmene….

Efter shopping, havde jeg så meget energi, at jeg besluttede at gå hjem Der er vel en 5 km, så det var en dejlig tur. Gik langs søerne hele vejen fra vesterbro til nørrebrogade. Fandt lige en fotogen svane, men havde kun mobiltelefon at tage billeder med. HUSK altid at tage mit digitalkamera med!!! Fotos kommer separat om lidt.

7 comments
  1. Får sgu helt dårlig samvittighed når jeg læser om al den træning!! Men jeg syns det er stærkt gået.
    Knus fra din mor

  2. Får sgu helt dårlig samvittighed når jeg læser om al den træning!! Men jeg syns det er stærkt gået.
    Knus fra din mor

  3. Håber du får den kjole, for den er da forfærdelig flot.
    Nu vi er ved Lucy Liu, så kunne jeg godt tænke mig at have øjne som hendes; de er også forfærdelig flotte. Jeg vil næsten sige skidt med figuren, bare jeg kunne have hendes øjne 🙂

  4. Ja nu ved alle at jeg har koebt BH! Den er hvid, I might add..hihi
    Vil bare lige sige at din blogg er meget underholdende!
    Knus fra
    Sofia med ny BH

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om