Godmorgen sol, wherever you are

Hvor er den henne? Den smukke sol. Den er dækket af et tykt lag skyer. Af og til kan man se et lille hul i massen, et hul der er lyseblåt. Bare det blev større. Så solen skinnede igennem. Uhm jeg kunne godt trænge til en soldag nu.

Kaffen er klar, og jeg nyder den i stilhed. Kasper er ude at føjte, og moderen sover stadig. Den eneste der er vågen, som i meget vågen, er Katten der piler frem og tilbage. Af og til stopper hun op og siger “Mæuv” og så fiser hun afsted igen. Hun er ude på noget. Jeg kan se det på hende. Nu ligger hun på sit kradse tæppe. Halen fiser frem og tilbage. Hvis bare der lige kom en solsort hun kunne lege med, så ville hendes dag være reddet. Hun må nøjes med en tøjmus, desværre.

Dagen i dag skal bruges på hygge. Mor og satter indendørs hygge. Snakke, ose, drikke kaffe, se film, middagslur, kaffe osv…. I morgen har butikkerne åben, så der skal vi nok ta os en oser. Vi er begge to i bunden af konto, så vi må nok hellere holde igen 😉 Det kan vi hjælpe hinanden med.
Jeg skal nok ind i Vila, og prøve min kjole. Bare for at se om den er et realistisk bud til den 25 maj, eller om der er andet end arme der skal strammes op for at få den på. Vi får se. Men flot er den.

1 comments
  1. Den ” Lurin “…. Den har sovet fantastisk godt hele natten, den har ligget nede i fodenden…..
    Og legesyg er den jo, som resten af familien.
    Moderen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om