Hvilken DEJLIG dag

Åhhhh jeg er i ekstase over vejret !!

Kl 11.30 smuttede vi ind på byen. Jeg havde min blazer på, og det var ikke for koldt. Lærredssko og strømpebukser holdt også.
Vi gik rundt, mor og jeg, i nogle timer. Først i fotobix hvor jeg skulle fremkalde et billede til Kaspers mormor. Det blev ikke så godt. Underlige farver. Lige før jeg tror vores printer kan gøre det bedre.

Så skulle vi liiige ind at se på kjolen. Dér hang den. I str s, m og l. Uha tænkte jeg. Jeg skal da ha xl. Men prøvede large, og den sidder faktisk godt. Eneste problem er at den presser barmen lidt ind foroven syns jeg, men det sagde mor at vi sagtens kunne fikse med lidt kvindelist og en symaskine. Havde jeg købt en xl ville den måske sidde fint ved barmen, men være alt for løs i taljen.
Nå, men. Skulle jo IKKE købe den, for har jo ikke meget at rutte med denne måned. Men tænk nu hvis den var udsolgt om 2 uger…..så ja ! Købte den.
Men nu hænger den så fint på sin bøjle, og er klar. Nu skal jeg ikke tænke over hva jeg skal ha på til Katjas konfirmation, kun at huske Kasper på at sende jakkesæt til rens.

Bagefter var det ind i papirbutik. Skulle ha noget lækkert papir til konfirmationsindbydelser. De havde noget lækkert noget. Silkeagtig kvalitet, men som godt kan printes på begge sider og holde på farverne. Det blev det.

Så gå langs kanalen ved Christiansborg og nyde solen. Ind på café og spise lækker mad. Anmeldelse kommer senere. Vi taler mindst 3 svenske kokke.

Så en tur i Netto, handle lidt. Og så hjem.
Da vi kom hjem havde vi været væk i præcis 5 timer. Hold da op. Mor er gået omkuld på sofaneseren, og jeg er kvik.
Skal ha vandet orkidéerne, hængt vasketøj op og marinere noget kalkun.

Sikken en DEJLIG dag !!!!

2 comments
  1. Hvaffor en kjole?? Vil se på 🙂

    Lyder som en skøn dag – også her; det er kun de smertende arme, der får mig til at pakke haveredskaberne sammen nu og kalde det for en god dags arbejde…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om