Dags-rekord

I dag har der været 157 inde på min blog. Og 245 page-loads. Hvor er det vildt. Hold da fast jeg er i chok. Men det er sjovt, og jeg er glad for at I er så mange der har lyst til at læse om mig og mine tanker.

I dag er der blevet googlet på følgende ord, som har ledt til mig:
indbydelser hvad skal der stå konfirmation? – regner man så med at få et svar??
gamle ole – nej, det er ikke mig. Og har jeg skrevet om dét??
Støvler- joo, den kan jeg godt se….
gavin degraw med klaver noder – ret svært at finde på nettet, uden fejl. Jeg siger, lyt det selv af, selvom det tar tid.
Frederik Støvring Olsen – Han har kommenteret min blog et par gange, og er også musiker.

6 comments
  1. Det er altså lidt vildt med så mange besøgende!! Det er vist godt, at jeg har fravalgt alt tælleriet – ville bare gå kold med præstationsangst *G*

    God dag til dig 🙂

  2. Ja, søgningerne bliver morsommere og morsommere, efterhånden som der står flere ord, på din blog 🙂 Jeg får de sorteste søgninger på min. Indtil videre har jeg dog undværet dem med sex. (Og hermed har jeg lige givet andre mulighed for at søge på din på ordet sex 🙂 )

    Men du er nu også efterhånden på min “må læse” liste.

    Mange hilsner
    Pernille

  3. Tak piger – og Klaus. Jeg synes det er sjovt at blogge, men det sjoveste er at læse kommentarerne og følge med i mine med bloggeres blogs 🙂 Det er skønt !

  4. He ja jeg har endnu ikke fundet du af det med at man kan se hvad andre har skrevet for at blive ledt hen til éns side.. 😉

    Det kommer nok en dag ..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om