Nøj

Hvor har jeg lært en masse !
Det var et superfedt kursus, og jeg glæææder mig til næste onsdag.
I dag har jeg lært at gebærde mig i Dreamweaver. Registrere et domæne eller hvad det hedder. Lave links, uploade tekst til hjemmesiden og en masse andet. På det primitive stadie off course. Men fedt er det, og allerede nu vil jeg fifle med de ting jeg har lært.

Hvad skal min hjemmeside hedde??
www.Thereseelmkvist.dk
eller
www.Siri-Thereseelmkvist.dk
Jeg er i tvivl om hvilke navne jeg skal bruge….bruger jo egentlig kun Therese, men Siri-Therese er jo et fint kunstnernavn….hmmm….

6 comments
  1. Ja Mie, Therese.dk er optaget. Faktisk er alle therese.? optaget…

    Det var så skønt. Og jeg har lige siddet og fiflet med det vi har lært. Kan stadig huske det hele 😉

  2. Jaja – så ved vi, hvor vi skal spørge!

    Jeg er RET stolt af mig selv – det er lykkedes mig at ændre i min template, så jeg har lavet hele headeren og body’en bredere, så jeg kunne få plads til nogen større billeder, uden at sidebar’en hoppede ned nedenfor alle posterne … YES!

    ..men html ligner godtnok ikke COBOL ret meget … *GG*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om