Mmm, den blev god. Så her er opskriften:
til 4
2 papaya
1 dåse ananas, eller ca ½ frisk
2 lime
2 fed hvidløg
1.5 dl fromagefrais
Kokos mælk – så meget man har samvittighed til
chili
frisk koriander
lidt soya
Frugt skæres i stykker og puttes i skål. 1 lime presses over. Koriander hakkes groft og blandes i. I en anden skål blandes kokos, fromage frais, saft af den anden lime, 2 fed hvidløg, en klat chil(jeg brugte sambal oelek, meget stærk chili pasta) og et skvæt soya. Når det er blandet mixes det med frugt, og vupti. 1 styk lækker sommer agtig salat.
Jeg serverede det til koteletter med karry og kokos-ris. Katja kom tilbage og spiste med. Det viste sig nemlig at hun havde glemt sine nøgler, og hendes mor kom sent hjem.
Nu er hun smuttet, Kasper følger hende til bussen. Jeg selv vil lave en kande
kaffe og slå mave(r).
7 comments
Det der vil jeg have serveret næste gang jeg kommer på besøg, det ser godt nok lækkert ud!
Din mor.
Mums … det lyder lækkert! Hvordan laver du kokos-ris?
Den var også møg lækker mor. Den skal du nok få en gang !!
Lizelotte, jeg blander 2 spsk kokosmælk i risen, lige før den er færdig og så lader jeg den stå og trække.
Smager godt, især til stærk mad.
Det er utrolig lækkert ud.
En god blanding af sødt, kryddert og stærkt.
Mange hilsner
Pernille
Ja Pernille. Du må prøve det. Det er en skøn blanding.
Mmmmmmmm….. Lyder som et rigtigt godt alternativ til stærk mangochutney.
Og tillykke med dine nye domæner! 🙂
…. Og jeg formoder at det er en eller anden form for thai-carry du bruger?