Nu skal resten af dagen nydes

Fik ikke købt træningsbold. De havde den ikke i min størrelse. Da jeg ikke er så høj, skal jeg bruge en der er 55 cm, men de havde kun 65. Så engang i næste uge skulle de ha fået nogle hjem. Vel vel.
Fik istedet købt mig noget makeup fjerner (jeg glemmer ALTID at tage mascaraen af, derfor meget tynde vipper) og en ringeklokke.

Projektgruppen er lige gået, og det vi har lavet indtil nu, ser ret fornuftigt ud. Vi skal mødes igen på mandag.

Nu vil jeg gå ud, nyde resten af solens stråler. Jeg tror jeg vil give min cykel en ordentlig omgang med kædeolie og sætte den nye ringeklokke på. Den blir fin blir den.

3 comments
  1. Træningsbold er god!
    Mit onsdagshold er desværre slut nu – men kommer forhåbentligt igen til efteråret. Man skal huske at stramme mavemusklerne hele tiden – de synes jeg er svært.
    Vi har lavet mange sjove øvelser med at trille ud over bolden og stå på hænderne, trække bolden ind under sig (det er med bagen i vejret) – og så tilbage igen.
    Har du fået nogen øvelser henne i fitnesscentret?

  2. Jeg er ret nysgerrig efter at se nogen øvelser med bold – kunne du ikke lave en lille billedserie, når du får købt den?? Jeg er jo i gang med at tabe mig og tager afsted i fitnesscenteret lige om lidt….for 1. gang i maaaaaaange år, men 8,6 kilo lettere end for 6 uger siden!

  3. Hej Conny. Jeg har en del maveøvelser, som jeg har fået af min sanglærer, samt en for lænden. I træningscenteret samt på Iforms hjemmeside er der en masse for overkroppen. Jeg glæder mig til at få den, for så kan jeg få styrket musklerne herhjemme og ikke kun i centeret, og bruge den som “stol” foran computeren og arbejde med balance 🙂

    Jane, først tillykke med dit vægttab. Du har da om lidt overhalet mig. Prøv at kig på http://www.iform.dk der er en del øvelser, samt videoer. Men mest for overkrop. Og så spørg i dit fitnescenter, de kan med garanti vise dig nogle gode øvelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om