Dagene går stærkt!

I dag stod jeg tidligt op. Cyklede ud på skolen, i strålende sol. Jeg skulle ha en sangtime kl 11. Vejret var helt fantastisk, og jeg nød turen på cyklen. Jeg cyklede langsomt. Jeg mangler et par solbriller, myser øjnene sammen – det kan da ikke være godt for smile-rynkerne ? Hi hi.

Efter timen havde vi frokost. Vi sad ude i gården og spiste. I de 3 år jeg har gået der nu, er der hvert forår/sommer et andepar der slår lejr i gården. Dvs. det første år var det et par, så sidste år fløj Fru And ind i ruden og døde, så Hr And var alene hele sommeren. Det var trist at se.
Men i år er de to igen. Han har fundet sig en sød mage, og har vist hende konservatoriets gård.
Dér bliver der passet godt på dem, og de er på ingen måde bange for os.Efter skole skulle jeg hjem og ha to elever. Derefter var der sangerinde aften hos en af sangerinderne på min årgang. Vi var kun 5 (ud af 8) men det var super hyggeligt. Vi spiste god mad, hørte musik og så en dvd med Joni Mitchell.

Nu vil jeg se at komme i seng. Skal op til fysioterapi tidligt i morgen.

Forresten. Min eksamen ligger den 29. maj. Så efter den har jeg 12 ugers sommerferie. 12 uger !! Hold da op. Ærgerligt man “bare” skal være i dk. Måske lige et lille smut til Norge i slutningen af ferien…

4 comments
  1. Sød historie om den ensomme ande-enkemand 🙂

    Mmmmm Joni Mitchell – det kan da også forsøde enhver aften! Er en stor fan af den gamle dame (det er hun jo efterhånden…)

  2. Nyd ferien – uanset hvor du får den. Når først du er færdig med “skolen”, så er det med de lange ferier en saga blott.

  3. Ja Lizelotte. Joni er dejlig. Hvor gammen mon hun er efterhånden?

    Conny, jeg nyder den. Når det “virkelige” liv starter er der nok ikke så mange fridage at nyde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om