Freaky Friday

Fredagen startede med at stå op kl 7. Vi skulle være i Roskilde til spillejobbet kl 10, og skulle i mellemtiden nå at gøre os klar, printe de sidste noder ud (selvfølgelig valgte printer at gå helt kold med den sorte patron, så alting blev i farver…flotte røde noder), afsted ud i Kaspers studie og slæbe basudstyret, så kom bilen (stor Ford Transit fra Lej et Lig, sort selvfølgelig på den mistænkelige måde) ud til Frederiksberg og hente trommeslageren + trommer og SÅ aftsed. Vi ramte myldretiden på motorvejen, så vi blev lidt forsinkede. Kasper lå omme bagi bilen, og vi råbte “duk dig” hver gang vi så politiet. Vi frygtede også at blive stoppet, bare fordi Transitten var så rustet og smadret. Ku være de var blevet inspireret af Operation X torsdag aften.
Til jobbet, som var hos Brødrene Dahl (Silvan agtigt sted, men private kan ikke købe ind, kun håndværkerfirmaer) var der blevet sat et telt op. Dér midt imellem boremaskine udstilling fra Bosch og noget slibehalløj, skulle vi stå…skørt.
Vi gik på, og spillede et par numre. Men så kom arrangøren hen og sagde vi skulle skrue ned, eller dvs han sagde “Har I en volumenknap??” he he he, det var sjovt. Han var selvfølgelig én af dem der gik med bluetooth-headset og sagde top samtidig med at der kom 2 tommelfingre frem…
Vi skruede ned, og spillede i 40 min. Så holdt vi en pause, hvor vi fik grillede pølser og sodavand. Der var mange mennesker, men alle håndværkere og ikke det mindste interesserede i musikken virkede det som.
Vi gik på igen, men nåede at spille 2 min før vi blev stoppet. Der var kommet en tryllekunstner, og ham skulle alle jo lige se. Vi gik på bagefter og spillede til 13.30. Midt i de forskellige numre, skulle Bosch manden lige afprøve boremaskiner, eller trykbor, eller betonblandere så der var hele tiden diverse effekter på sangene….meget skørt.
Da vi pakkede sammen, var der nogle der spurgte om vi ikke ville spille længere, så de var tydeligvis glade for det, på deres egen håndværkeragtige måde.
Det var det mærkeligste job vi længe har spillet, men vi fik 1365 kr for det hver, efter at leje af bil var trukket fra.

Da jeg kom jeg knoklede jeg i Føtex. Skulle ha en veninde til middag (altså I ved hva jeg mener) kl 17, så havde super travlt. Købte ind for 400 kr, lækkerier. Gode flasker rødvin, lammekød, feta, guf og en masse andet godt.
HUN KOM IKKE !!! Ikke engang ringede hun og sagde det. Jeg gik rundt og ventede, og tilsidst tændte jeg computeren, og dér var hun. På messenger! Jeg var splitterragendetosset på Kaptajn Haddock måden. Hun sagde at hendes søsters søn havde fødselsdag, og jeg svarede igen meget surt. Så sagde hun at hun alligevel ville komme herind, men jeg kunne se på tiden at det ville blive alt for sent til at jeg orkede lave mad. Øv.

Endte foran flimmeren med rødvin og chokolade. Jeg så “Youve got mail”. Den film bliver jeg aldrig træt af.
Kasper var ude at spille et andet job i Holbæk, så jeg skulle sove alene. Det er ellers ikke noget jeg er glad for, efter vores indbrud for 2 år siden. Drak mig mod til i rødvin, låste både hoveddør og gangdøren og gik i seng. Med min lille tiger i fodenden selvfølgelig. Jeg vågnede frisk og udhvilet kl 9.

Nu skal jeg snart på strøgtur med Kaspers søster. Hun skal finde en jakke til sin konfirmation, nok noget bolero agtigt.
Jeg skal finde et par sko til min kjole, og et sjal eller en fin let cardigan.

7 comments
  1. Phui teufel…….snak ikke om kontrol….det her er ikke det bedste jeg har læst om, hvad din hverdag består af..og du får mig ikke til at stryge dig på ryggen! Ud med veninden, hun er ikke det værd…..og mht. musikjobbet…..det handler selvfølgelig om at tjene nogle penge (som om jeg ikke kender det!), men må sågu også sige fra nogle gange!

    kærligst og velment

  2. Hej Susling. Det med veninden vil jeg ikke klandre dig for ! Har det på samme måde.
    Det med jobbet. Det var en sjov og anderledes oplevelse, som jeg ikke ville være foruden, men absolut heller ikke prøve igen. Hvis du forstår. Nu er det heller ikke fordi den slags jobs kommer i en lind strøm.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om