Morgenfred

Eller dvs. morgen og morgen. Klokken er 11, og jeg er lige stået op. Kasper lumrer endnu. Vi var i Roskilde i går, for at høre pinsekoncert/jazzmesse i Meretes kirke. Det var rigtig fedt. Det ærgrer mig at jeg ikke annoncerede for den i går, så nogle af jer kunne ha kommet.
Ellers skal de kommende dage gå med lidt af hvert. I aften skal Kasper og jeg ind at se Da Vinci mysteriet. Nu har vi jo begge eksaminerne overstået, så det er bare at komme afsted.
I morgen skal der øves med bandet, for vi har et job i weekenden. Yes, for økonomien skranter (igen/stadig).
Om aftenen skal jeg ind at høre Scwanzen Singer Knaben sammen med Merete.Lørdag skal vi til fødselsdagsfest OG også spille med bandet senere.
Så kommer vi til søndag som indtil videre er tom, og så kommer der 3 dage med afgangskoncerter fra 16-23. De er gode, så kig evt her for at se tidpunkter, og tag ud på Holmen og hør.
Så alt i alt, det er nogle dejlige dage der nærmer sig og jeg glæder mig til at nyde dem alle. Og hvor blev så lige den sommer af???

2 comments
  1. Det lader da også til at du har nok at se til!

    Jeg skal desværre arbejde, så jeg når ikke nogen af rytme-kons-eksaminerne. Min kæreste havde talt om at tage ud og høre nogle af dem.

  2. Det er da en skam Frederik. Der er mange gode der spiller. Tirsdag bliver en rigtig god dag tror jeg!
    Men god arbejdslyst 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om