Orkidé-nyt


Jeg har jo en del orkidéer. Dendrobiumen er det lykkedes mig at få til at blomstre igen. Det er aldrig lykkedes mig at få Phalaenopsis til at re-blomstre, men nu ser det ud til at det sker. Og så for 2 på én gang !! De er blevet høje begge stængler, og er klar til at sætte blomster. Jeg glæder mig. Mener at begge er hvide, men er ikke helt sikker på om der er andre farver i. De blev for nyligt pottet om, det kan være det er det der har gjort det.
De bliver vandet 2 gange om ugen i denne tid, det er et stort arbejde, for skal koge vandet først og så er der 12 planter der skal dyppes og nusses om. Men det er det hele værd, nu hvor der snart er nye blomster!

7 comments
  1. Flot med næsten-genblomstringen. Da du pottede om, beholdt du da de der plasticbøtter? Jeg synes nemlig, jeg læste et sted, at orkideer står bedst i plasticbøtter. Men jeg har altså brugt en flot potte i stedet og ville bare lige høre, hvad du gjorde.

  2. Jeg har plantet dem i nye plastikpotter. Bare større, og lidt pæne. Plastik er bedst, noget med fugtigheden mener jeg 🙂 Hvis de står i glas eller lerpotter, sdkal man holde øje med om de er for fugtige eller tørre, mens i plastik regulerer de vist bedre sig selv…eller sådan noget…

  3. Hm! Det var ellers besværligt nok at gå dem ned i den pæne potte, men jeg må måske nok til at finde en anden en, hvor en plasticbøtte kan gå ned i. Under alle omstændigheder er orkideen ikke gået død endnu 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om