Træk mig op!

Nogle gange forestiller jeg mig at jeg har sådan en skrue på ryggen ligesom gammelt legetøj, som man kan trække op. I dag er én af de dage hvor jeg gerne vil trækkes op! Det regner, jeg er træt, jeg skal ha’ indstudering som ikke er mit yndlingsfag, jeg skal ud at cykle i regn, jeg har lige fået brev fra Betalings Service der fortæller mig hvor meget der bliver hævet fra min konto….åhh….tror bare jeg går i seng igen…hvis bare jeg kunne.
Træk mig op! En eller anden…
optraek.jpg

4 comments
  1. Hvis du finder det der trækhjul, kan du så ikke også lige poste, hvordan man kan slukke for det?? Det ville være rart bare en gang i mellem at kunne sætte en tre-årig ned i gear 🙂

    Mange hilsner
    Pernille

  2. Hjælper det hvis jeg siger, at engang – når du bliver li’så gammel som mig – så tjekker du ind imellem din budgetkonto for at se, hvor meget overskud du har akkumuleret på den..?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere