4 In mig

Træk mig op!

Nogle gange forestiller jeg mig at jeg har sådan en skrue på ryggen ligesom gammelt legetøj, som man kan trække op. I dag er én af de dage hvor jeg gerne vil trækkes op! Det regner, jeg er træt, jeg skal ha’ indstudering som ikke er mit yndlingsfag, jeg skal ud at cykle i regn, jeg har lige fået brev fra Betalings Service der fortæller mig hvor meget der bliver hævet fra min konto….åhh….tror bare jeg går i seng igen…hvis bare jeg kunne.
Træk mig op! En eller anden…
optraek.jpg

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  maria
  onsdag 27. september 2006 at 11:51

  Så, nu har jeg trukket dig op i tankerne. Håber det hjalp :o)

 • Reply
  Therese
  onsdag 27. september 2006 at 18:48

  Det hjalp desværre ikke Maria, men måske det hjælper med tilbagevirkende kraft i morgen 😉

 • Reply
  Pernille
  torsdag 28. september 2006 at 12:04

  Hvis du finder det der trækhjul, kan du så ikke også lige poste, hvordan man kan slukke for det?? Det ville være rart bare en gang i mellem at kunne sætte en tre-årig ned i gear 🙂

  Mange hilsner
  Pernille

 • Reply
  Lizelotte
  lørdag 30. september 2006 at 13:59

  Hjælper det hvis jeg siger, at engang – når du bliver li’så gammel som mig – så tjekker du ind imellem din budgetkonto for at se, hvor meget overskud du har akkumuleret på den..?

 • Leave a Reply