Automatpilot

I dag har jeg kørt på automatpilot. Jeg har haft elever (som alle er på røven, så løn kommer tikkende ind på min konto når eleverne har fået løn, su osv.) det meste af eftermiddagen.
Jeg har fået ryddet op, gjort rent på badeværelset, vasket op og vasket tøj. Alt i alt en rimelig ligegyldig dag…jeg fandt mig selv opslugt af Glamour på Kanal4 i et kvarter…bare for at slippe for mere HausFrau arbejde….I øvrigt, så er Glamour en serie man kan se et afsnit af én gang årligt, og stadig kunne følge med i! Utroligt at man holder liv i en serie i så mange år. Tror den har kørt siden 80’erne.

Om lidt skal Kasper og jeg ned på Råhuset, hvor det dér “World Jam” jeg er blevet tilbudt holder til. Vi skal drikke en lille øl, hygge, tjekke de andre musikere ud og ordne evt. formaliteter så vi selv snart kan spille der. Jeg trænger også til at komme ud og spille. Det er jo det jeg gerne vil, ikke alt det her undervisning. Jeg skal i gang skal jeg. Ville bare ønske jeg ikke havde sådan skrivetørke med min egen musik!

I morgen aften skal jeg ud at køre for første gang på manøvrebanen. Uhhhh det bliver spændende!!

3 comments
  1. Haha – Glamour – eller Knots Landing som det hedder på amerikansk – var yndlingsserien for den dame, jeg var i huset hos i USA i 1984…. så deeet…. 🙂

  2. Hold skruen i vandet! Som de siger i Hook: “Think happy thoughts”

    Glamour er virkelig tegn på ligegyldighed – jeg har ikke set serien i 4 år, men kan stadig tale lidt med…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere