Legat-Junglen

Jeg sidder og leder efter legater som jeg kan søge. Hold da op hvor er der mange forskellige, og når man lige tror man har fundet et perfekt legat, står der for eksempel det her: “At støtte unges uddannelse her og i udlandet, specielt (og kun) med henblik på at sikre de færdigheder, der skal til for at man også i fremtiden kan fremstille og afsætte danske kvalitetsfødevarer.”
Jeg tror også at mine chancer for at få legater ville være større hvis min mor var apoteker, jeg var født i Jylland eller hvis jeg var en “ældre uformuende kvinde, der er datter af afdøde kongelige embedsmænd, fortrinsvis søofficerer”….
Men mon ikke jeg finder et eller andet?!
Jeg leder her.

3 comments
  1. Jeg er sørenmig da glad for at jeg ikke er apoteker, ikke fordi at der er noget i vejen for at være det, men det er ligesom ikke mig. Men jeg kan da godt se at det ville ha været nemmere for dig, hvis jeg nu havde været apoteker, gift med en afdød kongelig, bosat i Jylland osv. Phuha, sikke et liv jeg så ville ha haft!!!

    Knus herfra.

  2. Ja Mor, hold da op et liv du ville ha’ haft 😀 Hi hi.

    Nej Eric….altså vi ér jo kongelige er vi ikke?…men afdød kongelig er du da heldigvis ikke!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Travlt

Meget travlt…skal have skrevet de skide pædagogiske rapporter færdigt. Helst NU…eller i morgen må det så blive….Det tager…
Læs mere