1-2-3-Søndag

Det er søndag. Normalt er det en dag man skal slappe af, men ikke for mig. Jeg har alle mine pædagogiske fag i morgen, så søndag bliver altid den dag hvor jeg sidder og arbejder og forbereder for fuld skrue. Jeg har dog besluttet mig for at i dag skal der være mere struktur på det. Jeg vil drikke kaffe nu, spise lidt mad og så vil jeg gå i gang i et par timer. Så en lille pause hvor jeg tænker på alt andet end arbejdet, og så tilbage igen et par timer. Så burde jeg også være færdig. Og der burde stadig være masser af tid tilbage af dagen.

Amaryllis er sprunget ud. 2 af “trompeterne” står så fint, og ligner nogle der truer med at starte en morgenbøn på bedste arabiske stil….tænk hvis man kunne få sådan en smuk blomst med indbygget musik. Den tanke må jeg tage patent på! Har taget to billeder af en af blomsterne. Et med og et uden blits. Det er utroligt hvor stor forskel der er. Jeg synes begge er smukke, så begge kommer på bloggen.

Jeg er blevet hooked på MySpace. Der har allerede været 92 afspilninger af mit nummer, og det blev altså først lagt ud i går. Jeg glæder mig til de to andre numre også er klar. Et af dem er mere “up-tempo” og det andet er sådan medium…men det er to helt andre stemninger end dét der ligger der nu, så der er lidt for folk at lytte på og folk får en idé om hvad jeg kan.
Nu mangler jeg jo bare at der er en rig plademand der lige finder vej forbi 😉
Jeg har fået sparet 600 kroner op i min sparekrukke. Jeg må så også indrømme at jeg ikke har brugt én eneste unødvendig krone på dullegrej og fadøl. Mangler lige 2400 og så skal der laves ny hjemmeside. Skal også have sparet sammen til London til februar…så har egentlig lidt travlt. Vil finde min pung og tømme den for tiere og eventuelle tyvere…

9 comments
 1. Det er ikke så mærkeligt, at det er blevet afspillet SÅ mange gange, for du tryllebinder med din stemme Therese! Den er så fin og så smuk og hvis du nogensinde udgiver en CD, så skal jeg helt klart være en af de første til at købe den.

  Det er lige akkurat sådan en type musik, jeg vil kunne slappe godt af til. Det er dejligt!

  Held og lykke med det hele :o)

 2. Jeg kan kun sige mig enig med Anita, du har en dejlig stemme at lytte til ( når du synger hi hi)

  Nu er den da ikke så fræk st se på mere hva Therese, altså blomsten!

  Knus

 3. Hvor er de smukke “trompeterne”.. 🙂

  Og nej det er ikke mærkeligt at din sang er blevet afspillet så mange gange… Jeg vil gerne indrømme at jeg står for en håndfuld af afspilningerne..

  Du synger smukt!! (ikke den stemme jeg havde forventet – men meget smukt)

 4. Hva mener du med det mor, når jeg synger 😉 hi hi, jeg taler da også ret smukt!! Ha ha og råber!

  Tak Signe. Mit mål er helt sikkert en plade en dag. Og nu hvor jeg ved der er potentielle købere så er jeg måske mere modig 😀

 5. Flot Amaryllis – heldigt at der er flere blomsterstængler. Du får en flot slut-november.
  Jeg har også nydt dit nummer på myspace – det falder godt i tråd med dine numre på din hjemmeside, synes jeg.
  God arbejdslyst. Jeg kan godt huske de arbejdsfyldte søndage! Bl.a. derfor nyder jeg meget afslapningssøndagene nu.

 6. Tak Conny. Ja, det er en skøn amaryllis. Og det er jo super at sådan et løg kan sprede så meget glæde i så lang tid 🙂

  Tak for rosen. Dejligt at du også synes om musikken.

  Jeg må indrømme det kniber lidt med disciplinen denne søndag…måske er det vejret..;-)
  God søndag!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om