Travlt

Meget travlt…skal have skrevet de skide pædagogiske rapporter færdigt. Helst NU…eller i morgen må det så blive….Det tager tid, og jeg skal tænke over hvert eneste ord og formulering. Normalt er jeg god til sådan noget, men det her. Så mange fremmedord som overhovedet muligt i de flotteste sammenskruede sætninger. Ja, men sådan er det jo så bare…jeg må vel hellere…..gå ind i stuen, og læse videre i min “Turen går til London”…

– er der én eller anden der gider losse mig i røven?

8 comments
 1. Sidder også og bander over min rapport… Skal afleveres 4. december, og der er bare så mange andre ting, som ville være sjovere at lave lige nu….

 2. Tak 5-6…skal nok 🙂

  Marianne, det vil jeg lige prøve at tjekke. Tak for det!

  Frederik. Det er så KEDELIGT altså!!! Arghhh! Skal vi ud og drikke en “nu er det overstået” øl engang efter den 14. december??

 3. Serverer et kærligt los i røven 😉
  Se nu bare at få det overstået, frk. Sangfugl..
  Når du først er færdig, får du bedre ro og overskud til alt det andet 🙂

 4. Nå men hvis det ikke hjalp i går….. så er her et spark til…….afsted med dig. Er også den onde indpisker herhjemme med en tredie g. elev, der skal lave oplæg til opgave. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om