Dagen før dagen – igen..

I morgen er så eksamen nummer 2. Knap har stormen i min mave lagt sig, før det blæser op igen. Jeg er velforberedt, mangler nogle småting som jeg får ordnet i morgen. Andet kan jeg ikke gøre. Jeg har højere forventninger til denne eksamen, og bliver nok lidt skuffet hvis jeg ikke får mindst 8. Det er egentlig åndsvagt at man presser sig selv sådan…men altså….8 så bliver jeg glad.
Jeg skal op klokken 17, og er færdig klokken 18.

Jeg har været i køkkenet i et stykke tid. Tænkte det nok ville være en meget god af-stresser, så i ovnen er der flødekartofler (på letmælk – det kan man godt) og noget rødspætte med rejer og tomatsnask. På køkkenbordet står der en masse muffins og hæver. Det er mad muffins med durum, skinke og ost. De skal nok gøre godt som mad i morgen. I går begik jeg den fejl at jeg ikke havde tvunget mig selv til at spise på trods af mangel på sult, så jeg gik sukkerkold og på vej hjem i bussen fik jeg en dundrende hovedpine. Den fejl vil jeg ikke gøre i morgen, så når jeg tar afsted i skolen vil tasken være fyldt med muffins og anden proviant.

Nå, mens maden er i ovnen, kan jeg vist lige nå at spille nummeret til i morgen igennem en 10-20 gange 🙂

5 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Travlt

Meget travlt…skal have skrevet de skide pædagogiske rapporter færdigt. Helst NU…eller i morgen må det så blive….Det tager…
Læs mere