Tid til at jule

Så så man lige mig, vågen klokken 8. Jeg skulle egentlig til åndedrætsterapi i dag, men vågnede med ondt i halsen og ikke særlig oplagt.
Nu er terapi aflyst, og jeg vil drikke en masse te.
Kasper og jeg havde tænkt os at smutte i Tivoli, men det bliver først på søndag. I dag skal vi istedet julehygge, købe de sidste julegaver, finde et lille juletræ og jeg skal lave mine gode jule mandel-biscottier (med kanel, kardemomme og mandarin skal – uhhhm). I skal nok få opskriften senere hvis det ku’ friste.

Jeg glæder mig til at få lidt jul på matriklen. Det mangler virkelig!

Jeg har fundet en guitar. Den er SÅ pæn, og jeg vil SÅ gerne ha’ den….men den er lidt dyr, så det bliver nok ikke i denne omgang. Men se hvor fin den er, her.

5 comments
  1. Hold dig fra Tivoli i weekenden, søndag er en hæslig da at være derinde, vil ikke være lyseslukker, men selv Tivoli anbefaler at man finder en anden dag end weekenden 😉

  2. Hej Bente, velkommen til bloggen. Jo, det kan godt være vi finder en anden dag, men søndag er på en måde eneste mulighed. Søndag aften. Lad os nu se hvad vi finder ud af 🙂

  3. Vi var der inde en søndag – men det var i november, så måske var mylderet ikke gået så meget amok på det tidspunkt. Der var da ikke mennesketomt, men heller ikke uoverkommeligt mange mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Dagen før …

Så er træet pyntet, grøden står og simrer, ænderne i gadekæret er blevet fodret, julesangene er blevet skrålet,…
Læs mere

Før-juleri

Kransen hænger på døren, kalenderlys og adventskrans er klar. Nu må julen godt komme an. Man må sige…
Læs mere
default_featured_image.jpg

Mandag

Det har været en travl weekend. Fredag smuttede jeg ned til mor. Vi skulle gøre klar til julemarkedet.…
Læs mere