Tid til at jule - CopenhagenDaily
5 In jul

Tid til at jule

Så så man lige mig, vågen klokken 8. Jeg skulle egentlig til åndedrætsterapi i dag, men vågnede med ondt i halsen og ikke særlig oplagt.
Nu er terapi aflyst, og jeg vil drikke en masse te.
Kasper og jeg havde tænkt os at smutte i Tivoli, men det bliver først på søndag. I dag skal vi istedet julehygge, købe de sidste julegaver, finde et lille juletræ og jeg skal lave mine gode jule mandel-biscottier (med kanel, kardemomme og mandarin skal – uhhhm). I skal nok få opskriften senere hvis det ku’ friste.

Jeg glæder mig til at få lidt jul på matriklen. Det mangler virkelig!

Jeg har fundet en guitar. Den er SÅ pæn, og jeg vil SÅ gerne ha’ den….men den er lidt dyr, så det bliver nok ikke i denne omgang. Men se hvor fin den er, her.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Lizelotte
  fredag 15. december 2006 at 08:57

  Hav en dejlig julehyggedag, Therese, og pas på dig selv, så du kan blive frisk igen…

  Hils Tivoli fra mig – der er SÅ dejligt op til jul…!

 • Reply
  Therese
  fredag 15. december 2006 at 09:31

  Det kan du tro jeg vil Liselotte !!

 • Reply
  Bente
  fredag 15. december 2006 at 11:43

  Hold dig fra Tivoli i weekenden, søndag er en hæslig da at være derinde, vil ikke være lyseslukker, men selv Tivoli anbefaler at man finder en anden dag end weekenden 😉

 • Reply
  Therese
  fredag 15. december 2006 at 12:47

  Hej Bente, velkommen til bloggen. Jo, det kan godt være vi finder en anden dag, men søndag er på en måde eneste mulighed. Søndag aften. Lad os nu se hvad vi finder ud af 🙂

 • Reply
  Lizelotte
  lørdag 16. december 2006 at 10:04

  Vi var der inde en søndag – men det var i november, så måske var mylderet ikke gået så meget amok på det tidspunkt. Der var da ikke mennesketomt, men heller ikke uoverkommeligt mange mennesker.

 • Leave a Reply