Filmaften

Kasper og jeg har lige set The Queen. Den var virkelig god. Helen Mirren spiller helt fantastisk.
Jeg kan tydeligt huske da Diana døde. Det var natten efter min 16 års fødselsdag. Om morgenen søndag cyklede jeg ned til kirken hvor jeg sang i kor, og jeg hørte det i radioen på vej derhen. Det var underligt, og jeg husker at vi var flere i kirkekoret der snakkede meget om det.

Nu vil vi se Borat. Jeg gruer, for jeg tror den er uudholdelig pinlig !!!

6 comments
  1. Jeg kan også huske de Diana døde, for jeg sang nemlig også i kirkekor og fik det at vide der. En af de andre piger havde en engelsk kæreste og hans familie havde ringet og fortalt det.
    Borat, glæd dig.

  2. Borat var simpelthen SÅ pinlig !!! Uha. Men for pokker hvor viser det også et forfærdeligt billede af mange amerikaneres fordomme og hodninger. Ærgerligt at være de amerikanere der får sagt at de homoseksuelle burde hænges, eller at kvinder ikke selv skal kunne vælge hvem de vil ha sex med….

  3. Jeg har også set den. Helt genial! Skal hen og stå på hylden på et tidspunkt. Det var en af de begivenheder, hvor man tydeligt kan huske, hvad man lavede. Jeg så det på TV, og var limet til det resten af dagen og til telefonen. Nærmest i chock!! Trist, trist….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Skøn Dag!

Startede med en kop kaffe og frokost på Kaffesalonens “flåde” ude på Sortedamssøen. Jeg sad der med Henriette,…
Læs mere
default_featured_image.jpg

God Film

I aften sender DR2 filmen “Orkidé Tyven” (på engelsk Adaptation) med Nicolas Cage og Meryl Streep. Vi var…
Læs mere