Om ikke så længe

Om ikke så længe skal jeg med et tog ned mod det sydsjællandske. Jeg skal ned til mor. Det blir sgu dejligt, det er virkelig længe siden sidst. Jeg har ikke været på landet siden før jeg rejste til London.
Vi skal slappe af, gå ture, sy tasker og andet godt. Jeg glæder mig.
Jeg håber at vejret arter sig hele weekenden, så vi kan drikke kaffen på trappen.

Jeg har “opdaget” hende her. Hun er slet ikke ny, men hvor er hun dog fantastisk. Jeg er inspireret!

Aftenen i går var dejlig. Vi var fire piger der sammen spiste lakselasagne og drak vin. Jeg var hjemme klokken 2, lettere bedugget 🙂 Hovedet har det dog ok, jeg plejer det og min krop med en reperations-smoothie af mango, hindbær og mælk.

Nå jeg må da vel hellere komme i omdrejninger.

1 comments
  1. Det lyder som en rigtig hyggelig weekend du går i møde Therese. Tror du ikke hun vil blive inspireret hvis du linket til hende. Det er jeg sikker på 🙂
    Gik lige forbi Søpavillonen i København, kom til at tænke på en super koncert jeg var til med Doky dengang jeg boede derover.
    God weekend

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere