Rapporter – øv øv

Ligesom for 5 måneder siden, sidder jeg nu med dette her .
Jeg tænkte at det denne gang ville være meget lettere, da jeg jo allerede har prøvet det. Det er det ikke. Der er ikke meget der kan Copy Pastes fra de gamle ind i de nye rapporter.
Jeg skal ligesom før jul skrive pædagogiske rapporter. Èn om mit begynder sammenspilshold og én om min mellemniveau sangkanin. Jeg er i gang med sangrapporten nu, og siden det er en ny vejleder og helt nye metoder så tager det sin tid. Men jeg når det nok…Begge skal afleveres på tirsdag.

Nå, videre i programmet. Nupper lige 40 minutter mere og så skal jeg da vist have noget frokost.

5 comments
  1. Pyha Marianne, nej. Jeg har skrevet 7 sider af den ene nu…De kommer typisk op på en 14 sider hver, så der er et stykke vej endnu. Det meste af denne aften, i morgen og søndag formiddag og mandag skal gå med skrivning og mailen frem og tilbage til mine vejledere. Den ene er i Japan så der skal lige medregnes tidsforskelle!
    Men tak alligevel, og ha selv en dejlig fredag aften 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om