Øv(ning)

4 timer i går, og 5 timer blir’ det nok til i dag. Om lidt cykler jeg ud på skolen og øver. Og så længe solen ikke skinner, så gør det ikke så meget.

6 comments
  1. Vejrudsigten siger vist øvning til Therese også de næste dage – selvom det måske ikke lige regner, så ser det køligt ud.
    På den anden side er det jo også sjovt at fordybe sig i sine interesser.
    Held og lykke med en god eksamen!

  2. Det lyder godt, at jeg ikke er den eneste i øveboksen… Er du også ved at blive skør i hovedet af at øve op til eksamen?

  3. Altså Theorese. Jeg har gået og spekuleret på hvordan man øver sig, i netop dit fag – ude i en skov ? Går du mellem kronhjortene og synger arier (og skræmmer de uskyldige dyr). Eller sidder du på en myretue med ‘Margit’, og spiller myrerne fra sans og samling? Oh – jeg kan se det for mig.

  4. Øøøøøh altså – jeg læste sgu da vist lige forkert. Det var jo på SKOLEN og ikke i SKOVEN du sku øve. Men det andet ville da ha været ret sjovt. Ikke ? Prøv det næste gang. 😉

  5. Frederik – du kan TRO jeg er ved at blive skør. Og efter at have fået at vide at censor er Pierre Dørge, hjælper det ikke på det. På den anden side, tror du så man kan lave en mere “fri” prima vista læsning??? Jeg vil meget gerne have ferie NU.
    Ved stadig ikke hvornår klaver eksamen er, og indstudering er allerede på onsdag. Gud bedre det!

    Bente – det vil jeg helt sikkert prøve – lyder sjovt! Ha ha ha 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Travlt

Meget travlt…skal have skrevet de skide pædagogiske rapporter færdigt. Helst NU…eller i morgen må det så blive….Det tager…
Læs mere