Spidskål?

Grøntkassen har givet mig en spidskål. Hvad stiller jeg op med den? Gode forslag? Den skal på en eller anden måde tilberedes og serveres sammen med fiskefrikadeller i aften.
Kogt, dampet, stegt? Kom med opskrifter i en fart 🙂

– og så tilbage til klaveret med mig.

8 comments
  1. Spidskål er nærmest det bedste i hele verden! Du kan bruge den rå som salat – den er sprød, blid og velsmagende; eller du kan snitte og svitse, eller dampe i store bidder eller… Jeg foretrækker klart den rå version 🙂

  2. Snittet spidskål blandet med friske ærter, rejer og citronsaft har jeg lavet nogle gange. Det smager dejligt. På Årstidernes hjemmeside er der en masse supergode grøntopskrifter, hvor man fx kan søge på ‘spidskål’.
    kh Ditte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere