3 In Ikke kategoriseret

På mandag

På mandag har Kasper fødselsdag. Han bli’r 25. Han går i dag og spekulerer på hvad vi skal lave på dagen. Jeg tænker vi nok skal ud at spise et lækkert sted.
Hans mor, mormor og jeg, har slået os sammen om sådan én hér. Det er en rigtig god gave synes, jeg og jeg er helt sikker på han bliver lykkelig. Den får han på dagen, og senere på ugen skal vi holde lidt familiefødselsdag (hvor jeg ved han får nogle flere gaver). Jeg regner med også at købe lidt småting til ham. Sokker, et bælte og andet som han mangler. Men nu må vi se hvad jeg finder på. Først skal den store gave i hus. Jeg køber den i morgen, for da har han sent fri – og jeg har masser af tid til at gemme den af vejen!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Henriette
  torsdag 13. september 2007 at 13:24

  Kasper læser ikke med her?
  Eller har fået udtrykkeligt besked om at lukke øjnene, eller gaven er måske ikke engang hemmelig?

 • Reply
  Therese
  torsdag 13. september 2007 at 13:27

  Han læser ikke med 😉

 • Reply
  Pigen
  torsdag 13. september 2007 at 13:27

  Jeg er også nysgerrig – skulle til at spørge om det samme? 🙂

 • Leave a Reply