Sommerferien er i hus!

italien.jpg
Så har jeg lige købt billetter til Firenze. Der tar vi ned den 26. Juli, hvor vi mødes med min søster Stine, hendes x Toke og Rose på 5. Vi lejer en bil, og dutter ud på landet.
italen2.jpg
Der er smuk natur, æsler, hjemmelavet olivenolie og vin, egen lejlighed med køkken, pool, varmt og efter sigende fantastisk. Stine, Rose og Toke har været der hver sommer de sidste to år og de er hooked.
italien3.jpg
italien4.jpg
Vi skal være der i syv dage, hvorefter vi smutter til Firenze igen og tar’ tre overnatninger. Så skal vi være dejligt romantiske, spise lækker mad – og jeg har fået at vide at der er masser af små guldsmedier, så der tror jeg lige jeg skal ha’ Kasper med ind 😉
italien5.jpg

Sommerferie og lejlighed i hus, på under en uge. Kan man ønske sig mere?

9 comments
  1. Det lyder som en eventyrlig ferie. Billederne ser lokkende ud. Godt at have noget at glæde sig til.
    Men så skal I jo være væk fra den nye lejlighed i maaange dage!!!

  2. Neeej, hvor lyder det dejligt. Har været der med min kæreste og vil gerne tilbage. Vi taler om, at det skal være til næste år måske. Men nu skulle lille Max lige prøve en ferie hvor alt er lige til. Til næste år flyver vi til firenze og kører ud i der Toscanske landskab og nyder liver. Rigtig god ferie ; )

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Skræmmende!

Med noget af den nærmeste familie, lige udskrevet fra hjemme-karantæne, efter at være inficeret med svineinluenzaen, har jeg…
Læs mere