26 år

Jo jo, ét år yngre end mig – jeg har altid været efter kuvøseguf….hi hi.

morgenmad.jpg
Kasper blev vækket med stil, og fik morgenmad med det hele. For syns skyld lagde jeg lidt frugt frem efter jeg tog dette billede, men det blev ikke spist. Det gjorde al bacon og æg dog…..

Af min mor fik han tre flotte langærmede trøjer. De var et hit, og den ene efter den anden blev prøvet og studeret.

Jeg gav ham et romantisk slotsophold. Dragsholm slot ser fantastisk ud, og deres restaurant fik for nylig fuldt hus i Politiken. En overnatning i et slotsværelse skal nok blive dejligt – bare vi ikke får besøg af “Den hvide dame”.

Nu skal jeg på arbejde, og i eftermiddag mødes Kasper og jeg på Frederiksberg. Vi skal spise os lidt indermad (ja Liselotte, jeg har altså ikke kunnet få det ud af hovedet….), og bagefter skal vi i biffen. Vi kan lige nå at fange Batman, inden den bliver taget af plakaten.

11 comments
 1. Rigtig dejlig fødselsdag til din kære. Vejret er jo helt vidunderligt, så jeg må jo konstarere, at han er en sød fyr.

  Slotsophold og så på Dragsholm Slot. Jeg er nærmest barnefødt i det område. Og nej, det er ikke mig, der er den hvide dame. Fnis…

 2. Hi hi JM, han er nemlig en rigtig sød fyr ! Jeg tror nu ikke jeg ville blive så bange, hvis du viste dig at være den hvide dame 🙂 Fnis!

 3. Ihh det er jo bare en god dag at have fødselsdag på :o)

  Og så kan I virkelig godt glæde jer til Dragsholm Slot. Det er intet mindre end lækkert. Kæresten og jeg var der i april måned, og det var total lækker mad, lækkert værelse og i det hele taget bare en rigtig dejlig oplevelse. Der er bestemt noget at se frem til.

 4. Stort tillykke med kæresten, Therese 🙂
  Jeg håber, I får en dejlig dag! Solen skinner her fra en klar himmel med kun få hvide totter på – så på disse kanter må din Kasper have været flink 😉

 5. Marianne – du må ta en lækker fyr med til slottet en dag 🙂 Og morgenbordet var bare skønt!

  Mia – Tillykke til dig, hvis du også har fødselsdag!! 🙂
  Uhh, nu glæder jeg mig endnu mere!!!

  Lotte – tak skal du ha’ ! Kasper har nemlig været flink (eller også er der andre der også har fødselsdag i dag?).

 6. Og stort tillykke med ham også herfra. I kommer til at få en fantastisk aften i to:-)
  Og romantiker er du jo,weekendophold på slot, det kommer også til at blive vildt godt, specielt når du har kuvøseguffet med, fnis:-)

 7. Tillykke med Kapser – lidt forsinket, Therese. Et ophold på Dragsholdm lyder bare så spændende! Og måske endda lidt for spændende, hvis ‘den hvide dame’ viser sig om natten 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om