Projekt “Cannes-Frækkert”

Jeg skal jo til Cannes i januar, og jeg kan bare slet ikke overskue fester, fine restauranter og pool med kolleger pt. Min krop blævrer, og det må den godt se at holde op med. Det hjalp lidt på det da jeg begyndte at løbe, men jeg ér ikke en “dårligt vejr løber”.

Nu gjorde jeg det så. Meldte mig (igen…) ind i fintesscenteret. Jeg har styrketrænet en halv time og bagefter lavet 30 minutters kredsløbstræning. Faktisk dejligt.
Centeret ligger 5 minutters gang fra mit hjem, så jeg tar’ bare en taske med skiftesko med og så ellers afsted. Så slipper jeg for fælles badesituation (og risiko for fodsvamp).

Nu er spejlæg, bønner og grønt indtaget, og jeg er den der er hoppet i bad.

Au revoir så længe.

10 comments
  1. Årh du skal løbe i alt slags vejr, tricket er at finde det rigtigt tøj, så man ikke blir kold.
    At løbe i snoskregn, mens andre skutter sig og bare føle sig sej fordi man åbenbart er den eneste der gør noget ud af træningen den dag, det er ikke nogen dårlig følelse. Heller ikke når man så er færdig og sidder med en kop the efter et varmt bad.
    Men det kan godt nogen gange være svært at overtale sig selv,

  2. Kjære, søte Therese: Du er aldeles flott og lekker og nydelig som du er. La nå ikke dette kroppsidealet ta gleden fra deg. Når du skal til Cannes, så blir det jo helt feil om det første du skal tenke på er hvordan noen der måtte oppfatte din kropp. Du er ung, frodig, vakker, talentfull – og kroppen din er antagelig både sunn og frisk. Den bærer deg rundt og skal gi deg gleder – ikke sorger. Hvem eier den kroppen egentlig? Overvekt er et medisinsk fenomen. Det handler om helse og sykdom. Din kropp er ikke medisinsk overvektig.

    Det er mulig dette var en frekk kommentar, men det gir jeg fanden i.

    Gled deg til Cannes – og reis med den kroppen du har.

  3. Jeg er enit med t.bop – løb i regnvejr er det sejeste man kan udsætte sig selv for. Man har stier/søer for sig selv, fordi ingen anden gider bevæge sig ud i regn og netop det er man er blandt de eneste der bevæger sig ud i regn er nok til at man har krav på at give sig selv et ekstra skulderklap.
    Men jeg forstår fint at du har meldt dig i fitnesscenter – jeg savner det ind i mellem, men har bestemt mig for at jeg må løbe mig gennem vinteren. Det er bedst og billigst for mig 😀

  4. Mor – ja det syns jeg også!

    F&F – det ku da være man sku prøve det. Jeg er ikke så god til det dér med hold-motion, men én gang skal jo være det første.

    Hege – det er helt ok du kommer med sådan en kommentar. Men jeg er ikke enig.

    Du har aldrig set mig i real life, og medisinsk overvægtig, jo det ér jeg. Jeg vejer for meget, og taber jeg 7 kg vejer jeg det jeg max må veje i mit normalvægt område.
    For mig er det en god motivator til at komme ned på det niveau som vil gøre at min krop også bærer mig om 20 år, og at jeg er sund og rask til den tid.
    Der er bla. diabetes i den nærmeste familie, og det er meget tænkeligt at jeg kan udvikle det, hvis jeg ikke holder mig i normalvægt området. Jeg har samtidig også tendens til forhøjet blodtryk.

    Det er ikke bare en “idé” jeg har fået, om at nu må jeg hellere lige være lækker og matche nutidens idealer.

    Jeg glæder mig til Cannes, og rejser derned uanset hvordan jeg ser ud til den tid. Det er ikke fordi at jeg nægter at ta derned hvis jeg ikke har tabt mig 🙂

    T-bop & Marianne – I er seje med regnvejrløb. Det kan være at jeg også en dag synes det er fedt. Men som begynderløber, er jeg stadig ikke dér endnu. Men måske en dag 🙂

  5. Tro mig, det har heller aldrig været mig at stå i et lokale fyldt med spejle og et helt hold af mennekser og løfte vægte. Men efter jeg prøvede bodypump og så resultatet af det både kropsmæssigt og udeholdenhedsmæssigt, holdt jeg op med at tænke på de andre og giver den totalt gas 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om