Gode Pakker - CopenhagenDaily
0 In bogreolen/ mig

Gode Pakker

pakke11.jpg

I fredags kom der to pakker. Den ene var fra Leif. Jeg deltog i hans konkurrence, og man må da lige sige jeg er blevet præmieret. Det er næsten for galt. En flaske vin, en flaske cava og et gavekort til Magasin. Uhh. Jeg kan med det samme sige at rødvinen var fantastisk – og cavaen ligeså. Måske man skulle et smut i Magasin i weekenden? Tusind tak Leif!

pakke21.jpg

Den anden pakke, var mine bøger fra Amazon. Der skal ikke gå mange dage før jeg er godt i gang med en af dem. Jeg skal bare lige gøre den jeg er i gang med nu, færdig.
Udover tre romaner, købte jeg også to “frække” bøger. De er meget smagfulde, og man ser ingen dillere (ja pardon, men hvad skal jeg ellers liige skrive, hi hi). Den ene er en moderne Kama Sutra bog, og den anden er sensuel massage. Kasper må da godt gerne lige gi’ mig en gang laber massage når han kommer hjem – eller også er det måske ham der trænger efter to uger i det skotske højland?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply