En tur i solen

Jeg er så glad for Østerbro! Jeg er lige kommet hjem fra en dejlig dejlig tur ude i solen. Først hele vejen ad Østerbrogade, hvor jeg havde et ærinde på apoteket. Jeg duttede op ad gaden, og osede lidt i butikker.
tur2.jpg
Dette er ikke Østerbrogade, men en gade jeg faldt for pga. de fine huse i forskellige farver.

Fandt en genbrugsbiks der hed “2.hand”. Yes, tænkte jeg. Billige brugte klude! Men ak nej, det er jo trods alt det “fine” Østerbro, og genbrugskludene bar navne som “Chanel, Gucci, Marc Jacobs, Prada, Louis Vuitton” osv. Jeg blev lidt forelsket derinde. I et par sko. Høje høje slange stiletter, fra Prada. Der var masser af pynt og perler. Måske sku man?….Måske sku man ikke…

Jeg kom også forbi en antikvitetsbutik, hvor de havde en masse gamle lp’er. Det fristede, men ikke nok til at jeg hev den store tunge (tsk tsk) lommebog op fra tasken.

tur1.jpg

En tur i helsekosten, og dér fandt jeg røgelse, te og grødris. En lille firkant med økogær blev det også til. Nu er der rugbrød i ovnen.
tur3.jpg
tur6.jpg

Hjemad igen, gennem Fælledparken. Der er bare så skønt, og rart. Jeg fik dagens motion, og det var ikke så tosset. Nu skal der bare slappes af, og læses. “A thousand splended suns” er ikke til at slippe. ‘kæft den er god!

tur4.jpg

Suk, jeg elsker Østerbro. Hvor er jeg heldig!

tur5.jpg

7 comments
  1. Sikke en dejlig tur, mange tak for den. Jeg kan godt forstå du elsker Østerbro, for du har jo både by og natur lige inden for gå afstand. Kunne være jeg skulle kikke lidt mere på Fælledparken næste gang, for der har jeg aldrig været. 🙂

  2. Jeg har et par lilla Prada stilet (wedges) sandaler med slangeskind på hælen billigt til salg hvis det var noget 😉

    Jeg er lidt delt omkring Østerbro tiltrods for jeg selv bor der – men jeg synes Østerbro er kedelig – måske jeg bor i den forkerte del af øbro, selvom det er fedt at søerne kun er en spytklat væk. Oveni hatten er min yndlings coffee-to-go pusher lige lukket.

  3. tusind tak for den skønne solskinstur gennem gader og park på mit elskede og savnede Østerbro. Selvom det efterhånden er 10 år siden jeg flyttede fra min gamle skønne lejlighed på Strandboulevarden ud til plads, lys og luft på Vestegnen, så sker det mere end en gang om ugen, at jeg savner byen og især Nordre Frihavnsgade, Østerbrogade og ikke mindst Brumleby og Fælledparken. Så bliv endelig ved med skildringerne fra Østerbro… 🙂

  4. Catarina – Selv tak. Jo, jeg synes bestemt du skulle snuse ind forbi Fælledparken næste gang du er her 🙂

    Marianne – Efter at have boet i Nordvest, nyder jeg stilheden. Hvis jeg har brug for lidt liv, så cykler jeg ind til Sankt Hans torv. Men jo, kan sagtens se hvad du mener.
    Uh, jeg bliver jo fristet. Er det sådan så du har et billede? Til thereseelmkvist-snabela-gmail- punktum -com.

    Kagekonen – Velbekomme 🙂 Uh, kan altså godt forstå at du savner Østerbro. Jeg skal nok skrive lidt mere fra mine ture i området 😉 Brumleby ser så dejligt ud. Ærgerligt man ikke sådan liiige kan få lov til at bo dér!

  5. Kære Yvonne
    Åh det gør mig ondt at høre om din lille datter. Jeg er rørt over hvad billederne betyder for dig, og hvis du er interesseret, så vil jeg gerne finde dem frem fra harddisken og maile dem til dig?
    Kærlige tanker fra Therese

  6. Kære Therese. For noget tid siden søgte jeg efter nogle efterårsbilleder fra oktober sidste år, som helst skulle være fra fælledparken d. 25.10. Søreme ikke om jeg fandt dine flotte naturbilleder med de smukke efterårsfarver. Hvorfor de er så vigtige for mig, er fordi jeg præcis på samme tidspunkt som dig, var ude og gå tur i fælledparken med min mand og lille datter Ida marie. Hun lå i barnevognen med en morfinpumpe sat til sit cvk. Selvom hun var langt væk, kunne vi fornemme at hun kunne mærke den friske efterårsluft og solen som skinnede på hendes lille smukke ansigt. Derhjemme en uge tidligere, havde vi også gået tur der hvor vi boede. Der så hun efterårsbladene. Her faldt de ned foran os som vi kom frem. Jeg kan huske det var et utroligt smukt vejr og vil sent glemme denne dag. Det blev nemlig vores sidste tur med Ida Marie, for hun døde kl. 23.29 samme aften. Du må undskylde, at jeg inddrager dig i dette, men jeg synes bare du skal vide hvor vigtige disse billeder er for mig. For mig er det et sørgeligt, men smukt minde at gemme på. Mange venlige hilsener fra en trist mor.

  7. Kære Therese
    Jeg har printet dine billeder ud i den størrelse de har her på hjemmesiden, men vil også meget gerne have billederne fra hardisken, hvis det ikke er til for meget besvær selvfølgelig. Da vi gik i fælledparken den dag, tog vi billeder af Ida i hendes barnevogn- også med nogle træer i baggrunden. Vi havde ikke overskud til mere. Så jeg er dybt taknemmelig for at have disse billeder. På forhånd tak (-: Kh. Yvonne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om