En tur over sundet

I dag gik turen til Malmø. Jeg mødtes med min skønne veninde Mette, og vi hoppede på toget. Kort efter, stod vi af i Malmø, og traskede op ad gågaden.

Vi ledte efter jakker og støvler, men det endte nu kun med at Mette fik en jakke. Jeg prøvede diverse støvler, men syntes ikke at jeg kunne finde noget der passede rigtig godt.

malmo3.jpg

Istedet fik jeg købt mig en rensdyrsweater. Når nu ikke man kan strikke, må man købe noget færdigt. Jeg ville nu ønske at jeg ku strikke, for jeg ville ELSKE en tyk tyk trøje i samme grå og hvide farver, med de norske mønstre og elge eller rensdyr.
Men denne er fin, og dejlig at have på. Vintervarm er den nok ikke, så der skal en tyk jakke udover.

malmo2.jpg

Vi gik også en tur i supermarked, hvor jeg da vist lige fik handlet lidt. I aften skal jeg have noget knækkebrød med elg på, og til dessert en lækker safranbolle. Urteteen var en tier billigere end hjemme, så der måtte jeg også fylde lidt op.

malmo1.jpg

Nå ja, og så det bedste. Multebær syltetøj. Et glas til mor og et glas til mig. Så skal der snart bages “Krumkaker med multekrem”

malmosko.jpg
Jeg fandt disse fantastiske sko, ikke just vintervenlige, og lidt for dyre til denne måneds budget. Men måske de kan findes på Trendsales. De ville være perfekte i Cannes.

12 comments
  1. Sikke dog mange gode ting du har fået med hjem:-) Og ja nu skal vi to igang med at bage krumkaker næste gang du kommer herned, mums med multecreme, bliver sgu helt lækkersulten;-)

  2. Hvor er sweateren fra? Den er SÅ fin! For måske/måske ikke skal jeg også snart en tur over sundet (hvis bare jeg havde penge….), og så vil jeg da kigge efter den…

  3. Therese, du må lige kigge på nelly.com. De har nogle sko, der ligner nogle dem, du har kigget på, men til næsten ingen penge. De kunne sikkert godt tænke sig at komme med dig til Cannes 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Skræmmende!

Med noget af den nærmeste familie, lige udskrevet fra hjemme-karantæne, efter at være inficeret med svineinluenzaen, har jeg…
Læs mere