Pilates i stuen

Maveskindet strammer jo ikke sig selv…. Efter jeg blev single for tre måneder siden, har jeg smidt omkring 5 kg. Det har været uden motion eller andre anstrængelser, så nu kan jeg mærke at der skal strammes lidt op hist og her.
(En ekstra motivator, er måske også at jeg har en date den 3. marts…).

Jeg har derfor genoptaget mit pilates program. Fredag startede jeg på begynder programmet – 15 øvelser, der styrker musklerne og gør kroppen stærk og smidig. Jeg kunne mærke det i går i hele kroppen, og især også i mine led som fordi jeg har et siddende arbejde, måske ikke bliver rørt og strukket så meget som de bør.

I dag har jeg så lavet pilates igen. Kæk som jeg er, snuppede jeg fortsætter programmet – det er 23 øvelser. Hold da fast. 45 minutter tog det, og nu er jeg helt høj og glad. Jeg vil ta noget varmt tøj på og gå en tur rundt om søerne. Vejret er dejligt.

Skulle du ikke lige vide hvad pilates er, er der en lille smagsprøve nederst. Kunne du ha’ lyst til at prøve, ligger Youtube inde med en masse 10 minute workouts, der hver tar’ fat på et bestemt område.

4 comments
  1. Jeg ville ønske, jeg havde disciplinen til at lave øvelser derhjemme…men jeg får det bare ikke gjort. Så jeg nøjes med mine træningstimer i fitnesscenteret sammen med min Malmö-veninde – det må da også batte noget!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere