Blip.fm

Uhh, jeg er jo flittig bruger af Twitter og nu er det blevet endnu sjovere at twitte (hvorfor syns jeg lige jeg lyder som hende fra Biva…). Nå, men der er noget der hedder Blip.fm. Twitter, men bare med musik, på en måde. Så man søger på en sang, den sang man lige sidder og hører. Nu har jeg fx. lige blippet et Jack Johnson nummer. Så har man udover det 140 tegn (lissom twitter), til at skrive en kommentar. Mit blip lyder således;

thereseelmkvist – In a “rrrraaaaauuuuuwwww” mood! Party tomorrow – ahh yiearhh
Jack Johnson – Sexy Plexi (og så er der et play link, så musikken kan høres)

Og så sætter man så lige Blip.fm til automatisk at opdatere ens Twitter konto.

Altså smart!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om