Tah-daah

Var sådan ca. ordene der mødte mig klokken 6 i morges, da gøgleren crashede min lejlighed for et sted at overnatte, efter en lang bytur.
Jeg vendte mig om på den anden side, og sov tre timer mere. Stod op, og lavede kaffe og kom igen i tanke om at det nu er weekend. To fridage. Ahh. Synes ugerne går meget stærkt. Alt for stærkt. Vil gerne lige hive i bremsen, og nyde syrenerne, de grønne træer og den blå forårshimmel lidt mere.

I aften har jeg mit første middagsselskab i den nye lejlighed. Jeg har fået købt stole, så nu behøver man ikke længere at sidde i sofaen og spise. Min x-svigerfamilie kommer (inkl x’en). Jeg glæder mig! Jeg har savnet dem, og er sikker på at vi får en dejlig aften.

Om lidt skal jeg i gang med at gøre rent, samt et smut i Netto. Jeg laver rådyrkølle, med et eller andet tilbehør som jeg endnu ikke har besluttet mig for.
Jeg vil købe blomster, servietter og andet der kan gøre lejligheden lidt ekstra hyggelig. Jeg elsker min lejlighed, og Vesterbro.

katdyne
Tror ikke jeg kan regne med Kattens hjælp til at gøre lejligheden gæsteklar….

14 comments
 1. Jeg kan godt forstå, at du er glad for lejligheden, den ligger også et godt sted.

  God fornøjelse med dit første dinnerparty og god lørdag i det hele taget:)

 2. Hej Nina
  Kasper og jeg er blevet ok venner. Vi har lavet en del musik sammen de sidste par måneder, og fået snakket ud. Det er rart. Ville være underligt hvis vi ikke kunne det. Det var godt at ikke ha kontakt de første par måneder, og efter at jeg selv havde fået tænkt tingene igennem, føltes det naturligt at genoptage kontakten.

  Ha en dejlig weekend !

 3. Hej Therese

  Håber du får en nem dag 🙂
  Dog undrer jeg mig over at du også har inviteret Kasper, hvordan har du det med det?
  ´
  God middag 🙂

 4. Det koncept forstår jeg SLET ikke. Nyt liv og så inviterer svigermekanikken incl. ex’en. Hvis jeg var f.eks. ny kæreste ville jeg flippe! Det virker helt “på hovedet” at inviterer dem i mit hoved. Men du skal selvfølgelig gør helt som, du har lyst og jeg håber naturligvis også I får en god aften.

 5. Nu er det heldigvis nogle ex`er samt deres familier det stadig kan lade sig gøre at have et godt forhold til efter endt parforhold. De har dog været en del af ens liv i op til mange år. Og fordi at man ikke kan finde ud af at være kærester kan man jo sagtens have et venskab bagefter. Jeg er selv en af de heldige der har et rigtig godt forhold til mine ex´er samt deres nye familier, og det er jeg glad for. Det ene har varet i over 22 år:-)

 6. Deborah – efter 7 års kæresteri, blir svigerfamilien en del af ens egen familie. For mig ville det være hul i hovedet at bryde kontakten. Der er ingen “bad feelings” og Kasper og jeg er helt afklarede. I går var en fantastisk hyggelig aften, og jeg sætter stor pris på at vi kan ses som før.

  Mor – nemlig 🙂

 7. Therese – det er stærk gået at du kan invitere svigermekanikken og ex’en til middag efter blot et halvt års tid. Jeg synes det er en smuk gestus og vidner om en indre styrke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere