I dag er det….

– min søde kærestes fødselsdag. Når jeg ser på vejret, kan jeg se at alle hans flabetheder, er blevet medregnet i formiddagens skyer. Men lidt go’ tror jeg nu også han har været (har kun kendt ham 4 måneder af de 12 han har haft mulighed for at være sød i) så mon ikke skyerne letter senere?

I går blev han fejret, da vi var ude at spise. Jeg anede ikk hva jeg skulle finde på at gi’ ham (havde truet med et askebæger i ler), men i sidste øjeblik fik jeg en god idé. Jeg mailede ham derfor dette billede;

billede1

Maden var fantastisk, og jeg fik østers. Ajjhhh altså, det ku jeg jo leve af! Østers og champagne. Et super dejligt sted, som kun kan anbefales.

Vi trillede hjemad, efter en dejlig aften. Champagne, østers, havtaske, rødvin og creme brulée var hvad jeg havde nydt. Det var ikke helt dumt med en gåtur fra Esplanaden og hjem til Vesterbro 😉 Da vi kom hjem til mig, fik han sin fødselsdagsgave.
Det færdige billede, ser ca. sådan hér ud. Han siger han ka’ li det, så nu vil jeg få sat en ramme på og gi’ ham det så det kan komme op at hænge.

billede2

11 comments
  1. Det lyder som en dejlig aften og godt at høre gode romantiske nyheder! Men skal du så ikke få lavet din “profil” tekst om?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om