Skræmmende!

Med noget af den nærmeste familie, lige udskrevet fra hjemme-karantæne, efter at være inficeret med svineinluenzaen, har jeg kigget lidt nærmere på vaccinen.
Jeg er nu 100% sikker. Hvis jeg var i risikogruppen, ville jeg ikke turde få vaccinen. Der er kviksølv i – KVIKSØLV! Og nu bliver gravide tilbudt den?! Kviksølv er fjernet i alle andre vacciner pga. giftigheden. Det ser ud til at alle der modtager vaccinen, er forsøgsdyr – jeg nægter at være forsøgsdyr.
Jeg kender for tiden 3 gravide. Jeg ved at to af dem ikke tør få vaccinen. Det ville jeg heller ikke turde.

Tjek hvad denne læge udtaler om vaccinen.

“I have more concerns about the vaccine, then of the swine-flu”
“It’s been rushed to market”

Jeg opdagede linket inde hos Ninka.

14 comments
 1. Nope, jeg tør heller ikke få den. Men eftersom der endnu ikke er konstateret så meget som ét eneste tilfælde af sygdommen heroppe, er der jo heller ikke den store risiko!

  Håber din familie er kommet godt over sygdommen.

 2. Det er godt at høre GP – at der ikke er kommet influenza oppe ved jer – der er sikkert for koldt 😉 hi hi.
  De er heldigvis kommet ud af karantæne nu, og vendt tilbage til arbejde.

 3. Nej Deborah, det lyder nemlig ikke så godt. Hvis jeg var dig, ville jeg da bestemt undersøge sagen nærmere, inden jeg lod mig stikke.

 4. Jeg synes altså lige at man skal tage en slapper og lade de “rigtige” eksperter udtale sig – al respekt til Ninka dog. Er vi overhovedet sikre på, at den vaccine, de taler om, er den, der bliver givet i Danmark? Der er jo flere forskellige!
  Jeg har stadig ikke taget stilling til, om jeg skal vaccineres, men plejer aldrig at få influenza og har generelt et rigtig godt immunforsvar, så jeg tror jeg springer over 🙂

 5. Jeg gir dig ret i man skal tage en slapper og undersøge sagen nærmere, men i dag i Politiken, bliver emnet igen taget op. Jeg føler mig ikke tryg, og ville stadig sige nej hvis jeg blev tilbudt en vaccine.

  I Schweiz råder man de samme grupper, som vi tilbyder vaccine til, ikke at få den. Det er helt sort i mit hovede at to så ens lande, så åbenbart har helt modsatte regler.

  http://politiken.dk/udland/article821509.ece

  samt

  http://politiken.dk/indland/article826416.ece

 6. Har godt læst det – det ER helt sort. Synes i det hele taget det virker som om man skyder gråspurve med kanoner. Derfor tror jeg heller ikke jeg tager imod den… men jeg forbeholder mig stadig ret til at se udviklingen i løbet af den næste måneds tid… de bliver jo heldigvis hele tiden klogere…

 7. STOP – Jeg var til lægen idag for mit stik, og spurgte om det her. Den mængde kviksølv, der er i, er ikke mere, end man finder i en dåse tun!!! Det er vel til at overse??? Og ja, jeg stoler på min læge. Hvis der var nogen som helst risiko, ville han sige det!

 8. Lotte – har det på samme måde. Blir heller ikke vaccineret for den almindelige influenza.

  Deborah – det er dejligt at høre at du stoler på din læge. Jeg vil dog stadig ikke lægge krop til den, så længe den er i forsøgsfasen.

 9. Heiii!
  Bliver liiige nødt til at sige at denne vaccine altså ikke er for sarte sjæle.
  Ja, der er kviksølv i, og der er der også i dåsetun. Men dåsetun går gennem mave-tarm-systemet, og er derfor kun farligt i høje høje doser.
  Vaccinen bliver injiceret direkte i blodbanen og kviksølvet kan derfor ophobe sig langt hyggeligere steder, og gøre mere skade ; )
  Der er også andre lækre stoffer i, som faktisk er mistænkte syndere i andre sammenhænge. Det kan godt betale sig at google lidt rundt på emnet, hvis man er i tvivl.
  Det har jeg selv været, men ikke mere – de skal simpelthen komme op med en bedre vaccine hvis jeg skal lægge krop til- og jeg er altså gravid ….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Onsdag

Ja, jeg ved at det er fredag, men her er lidt billeder fra i onsdags. Jeg var i…
Læs mere