Julestjerne - hvordan? - CopenhagenDaily
11 In jul/ kjærsten

Julestjerne – hvordan?

img_0701

Ja, i går spurgte jeg om strik, i dag spørger jeg om julestjerne … det er nemlig nok den eneste plante som jeg slet ikke kan finde ud af at holde liv i. Nu har kjæresten givet mig én i gave, og den er så flot med 10 stjerner. Frygter bare den er død om 3 dage … Hvad gør I ?

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Ditte P.
  torsdag 3. december 2009 at 14:23

  Pas! 🙂 Jeg har selv to af slagsen stående, så jeg er også spændt på at høre, hvilke svar du får… kh Ditte

 • Reply
  Therese
  torsdag 3. december 2009 at 14:40

  🙂

 • Reply
  Bitten
  torsdag 3. december 2009 at 16:23

  Jeg stiller den altid på et stykke oasis – så sikrer jeg bare at oasisen altid er våd. Det er mit bedst råd til potteplanter. På den måde kan jeg også holde liv i husfred og alpevioler (som ellers dør efter 2 timer for mig!)
  KH Bitten

 • Reply
  Therese
  torsdag 3. december 2009 at 17:07

  Uh, det var et godt tip Bitten ! Tak 🙂

 • Reply
  Marianne
  torsdag 3. december 2009 at 19:06

  Håber du kan holde liv i den Therese…men ved du godt at julestjerner er ret giftige for katte? Så hold lige øje med missen 🙂

 • Reply
  Therese
  torsdag 3. december 2009 at 19:17

  Ja, Marianne. Ved godt de er giftige, men har heldigvis ikke en kat der gnaver i planter indenfor. Men for en sikkerheds skyld, står planten ovenpå noget.
  🙂

 • Reply
  flinkonella
  torsdag 3. december 2009 at 19:52

  Tja, hader disse blomster som pesten , så når jeg får en,forærende glemmer jeg systematisk at vande den, så de holder ikke så længe hos mig, så det må være det modsattte, noget med noget vand tænker jeg…..og gud hvor er er jeg egentlig et utaknemmeligt bæst!

 • Reply
  Therese
  fredag 4. december 2009 at 09:48

  Lp – takker

  Flinkonella – He he, det ér jo smag og behag hvilke blomster/planter man er til. Sådan har jeg det med alle slags sammenplantninger, brændende kærlighed og alpevioler 🙂

 • Reply
  Karen
  tirsdag 22. december 2009 at 13:46

  Glædelig julestjerne!Håber du får en dejlig ferie ude på landet.
  http://urbanext.illinois.edu/poinsettia/faq.cfm

 • Reply
  Therese
  tirsdag 22. december 2009 at 13:47

  I lige måde Karen 🙂

 • Leave a Reply