Katten på juleferie

5 comments
 1. Hej
  Min kat har lige fået diagnosen for højt stofskifte og skal til 3 ugers kontrol i næste uge. Har du lyst til at dele dine erfaringer lidt? Jeg er lost, nettet siger så meget og så alligevel ikke. Sputnik (min kat – norsk skovkat på 11 år) har haft diarre nu siden vi opdagede det. Enten er det pillerne Felimaxole vet 5mg(en gang dagligt) eller også er det fordi, da han blev syg gav de ham penicillin og det kan han ikke tåle. Måske det bare tager så lang tid for maven at blive ok igen. Han er i det hele taget i sig selv endnu. Kunne du dele dine erfaringer?
  På forhånd tak og tak for en god blog.

 2. Hej Johanna

  Min kats sygdom, blev opdaget ved et tilfælde, da hun kom til dyrlægen. Hun kastede op og viste tegn på at ha fået noget hun ikke kunne tåle.
  Ved kontrol blodprøve, ku de så se det med stofskiftet.
  Hun får de samme piller som din kat, én om dagen. Hun har ikke haft nogle bivirkninger, og bliver kun kontrolleret hver 6 måned nu, fordi hendes tal er så fine. Man skal dog selv huske at veje dyret jævnligt, for at være sikker på at det ikke taber sig.

  Diarréen ved jeg ikke om er en bivirkning af pillerne, det kan du se på indlægssedlen. Sørg for at katten får en masse vand at drikke – helst noget der er kogt. Køb noget skånekost, vådfoder, indtil katten har det bedre. Er sikker på din dyrlæge vil hjælpe dig.
  Skriv endelig hvis du har flere spørgsmål.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Dagen før …

Så er træet pyntet, grøden står og simrer, ænderne i gadekæret er blevet fodret, julesangene er blevet skrålet,…
Læs mere

Skør Kat

Kære Doktor Dyregod Katten har lige spist en ordentlig bid solsikkerugbrød….er det normalt??
Læs mere