Op på lakridserne

lakrids
Tidligere i dag, skrev “et cetera om sin lakrids glæde, derfor havde jeg inden jeg fik fri fra arbejde, besluttet mig for at købe noget lakrids med hjem.
En tur i Meyers Deli, efter noget brød – og dér så jeg DEM. Johan Bülows fantastiske lakrids, nu med chokolade overtræk. Jeg ELSKER lakrids og chokolade kombien, og bander mange gange om året over at norske NERO ikke kan købes i Danmark.
Bülows A lakrids, er pebret – men det hele værd!

12 comments
  1. Deborah, du kender dem nu 😉 hi hi. Man skal også unde sig en lille lækker ting af og til, men hvis du køber dem hér, skal det nok være en dag der er gæster – ellers spiser man dem alle selv 🙂

  2. Se det er helt og aldeles din skyld, jeg fik lakridskraving og måtte på tanken og købe noget slik og “kom til” at købe for en mindre formue. Det skal ikke spises på en gang, for så får jeg dælme mavepine.

  3. Tja Torben. Jeg køber slik sjælden, så ligesom at jeg gerne vil give flere penge for en god bøf eller ekstra gode kaffebønner, vil jeg gerne gi 65 kroner for en lækker bøtte slik. Havde jeg derimod været børnemor eller skulle købe slik til en gæstemiddag, ville jeg nok købe noget billigere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere