Tilbage til 30’erne


Jeg har været ude at drikke en kop formiddagskaffe, med min dejlige (og travle) veninde Katrine. Vi valgte Granola, som er en fantastisk hyggelig café. Sort kaffe “Americano” og et blødkogt æg med dertil ristet rugbrød. Helt enkelt, og helt igennem dejligt.

Så kan jeg godt lige klare en dag med rengøring, hjemmenusning, pladelytning og måske et aften besøg fra Katrine (den samme som tidligere) – som ikke har internet, men til gengæld har et firmaregnskab der skal afleveres. Det må hun gerne gøre herhjemme, og jeg laver gerne te til hende mens hun knokler.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om

Mød Helge

Da jeg i går gik forbi børnetøjsforretningen “Nasse Nöff”, så jeg ham hænge i vinduet. Jeg tog på…
Læs mere

Hygge i køkkenet

Kjærsten og jeg har fået gæst. En frøken “snart på jordomsejling“, skal ha’ en lille hånd med rejsebloggen.…
Læs mere