Tidlig sko junkie?

I dag, var jeg på café på Frederiksberg. Der var, som så mange andre steder, en mor med en datter og en kammerat. De sad og hyggesnakkede, og på et tidspunkt ville datteren på 3-4 år, op på skødet. Hun havde sut, hestehale, fin blomstret kjole og høje hæle…….STOOOOP, HVAD?!!!
Yep, du læste rigtigt – høje hæle. 2-3 cm høje røde/sorte lak “Mary Janes”
Moderen sad og sagde at datteren ville ha sko ligesom moaaar, og at hun enda havde købt datteren et par sko til 1000 kroner, men at datteren hellere ville gå med disse til “kun” et par hundrede….. Hvor herre bevares. Jeg mener….hver sin børnemetodik og alt det dér, men så små børn, med højre hæle? Fedt at plages med knyster og skæve tæer i en alder af 10 så !?
Jeg håber ikke at der er mange mødre der får lyst til at klæde deres døtre ud i de samme outfits som familien Cruise, og HVIS man synes det ku være skæg’ at gi baby høje hæle på – så vælg dog disse bløde sutsko (som jeg nu også syns er lidt gak gak)….

Pigen på billederne, er Suri Cruise som er 4 år gammel.

9 comments
  1. Jeg kunne ikke være mere enig Kenni. Godt at I tog en snak med datteren, og at hun forstod hvorfor.
    Ikke nok med at børn bliver voksne før tid, men at de får smadret deres fødder – det kan man da som forældre ikke være bekendt.

  2. Den snak havde kæresten og jeg med min bonusdatter i lørdags. Hun var meget fortørnet over ikke at få lov til at komme til fødselsdag i ført høje hæle. Hun fik og vide, at det var hun ikke gammel nok til og at det kun kunne bruges til udklædning. En forklaring hun accepterede. Jeg bryder mig i den grad ikke om det med at børn i dag bliver alt for hurtigt voksne. De er på ingen måde klar til den “verden”. Den verden skal de vokse op til og ikke mindst gøres klar til.

  3. Kommer faktisk til at tænke på noget andet. Min kusine har en datter, der nu er på vej ud af folkeskolen, men da hun i tiders morgen skulle starte i skole, havde mødrene til pigebørn et møde og en snak omkring makeup og påklædning. Til det møde der i bh.klassen (hed det dengang ;)) tog de en beslutning om, at der ikke måtte bruges makeup, g-streg og andet nedringet/udfordrende tøj før pigerne begyndte i 8. klasse og det overholdt de. Hvilket jeg er meget imponeret over.

  4. Trine Louise – nemlig, det kunne man forestille sig.

    Frederikke – Det er da en super idé. Jeg tror nemlig som forældre at det kan være svært at vide hvornår den slags er ok – for “de andre må jo gerne” kan en 12 årig sige MEGET overbevisende 🙂
    bh.klassen…..fnis 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Skræmmende!

Med noget af den nærmeste familie, lige udskrevet fra hjemme-karantæne, efter at være inficeret med svineinluenzaen, har jeg…
Læs mere